Dragan Bjelogrlić
Dragan Bjelogrlić
in ,

Tajkun – Dragan Bjelogrlić u glavnoj ulozi nove serije

Drama sa elementima trilera

Trenutno se snima nova serija pod nazivom Tajkun sa Draganom Bjelogrlićem u glavnoj ulozi.

Tajkun je jedna od serija koje snima nova produkcijska kuća “Firefly”. Pored ove serije snima se serija Klan, a u pripremi je i serija o Miloševićima “Porodica“.

Prva sezona će imati 10 epizoda za koje je scenario napisao Đorđe Milosavljević. U centru priče nalazi se Vladan Simonović (Dragan Bjelogrlić) koji je omražen u Srbiji zbog svog bogatstva koje je stekao devedesetih godina prošlog veka.

Snimanje traje već više od dva meseca u Beogradu i okolini. Režiju potpisuje Miroslav Miša Terzić (Šavovi, Ustanička ulica). Serija je dramskog žanra ali ima elemente trilera.

Vladan Simonović je ranije iz senke mogao da upravlja svojom kompanijom, a donekle i privredom cele zemlje, a političari na vlasti ga sada po potrebi stavljaju na svojevrsni stub srama, koristeći ga za jačanje svog političkog autoriteta.

Kad ljudima i kolegama kažem da igram tajkuna, niko me posle više ništa ne pita, kao da im je sve jasno pa i kako se to igra. Nije baš tako. Uloga je veoma kompleksna i zahtevna. Posle nekoliko svojih projekata na kojima sam bio i reditelj i producent, veoma mi prija da u ovom projektu budem glumac i imam dobar osećaj da će ispasti dobra serija.

Dragan Bjelogrlić za Kurir.rs

Dragan navodi da je scenario za seriju Tajkun originalan i da ne liči ni na jednu do sada vidjenu seriju i zbog toga je čini jednu od najiščekivanijih u 2020. godini.

serija Tajkun
serija Tajkun

Reditelj Terzić navodi da će u seriji igrati više od 50 glumaca, i da epizodnu ulogu ima i Bebi Dol.

Glavni junak ove priče je čovek koji je veoma usamljen. On je stigao do vrha. Meni je bilo veoma interesantno da se uhvatim ukoštac sa ovako velikom pričom. Za razliku od filma, sve je puno brže, ali i interesantno. Svaki dan je drugačiji. Veoma je naporno, ali sam zadovoljan, biće to dobro.

Terzić za Kurir.rs

Emitovanje serije Tajkun očekujemo tokom naredne, 2020. godine.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Slatke muke - Epizoda 3

U 3. epizodi serije Slatke muke gledaćete (FOTO)

Dug moru 11. epizoda

Najava za 11. epizodu serije Dug moru (Finale sezone)