in ,

U pripremi serija “Porodica” o Miloševićima i serija “Močvara”

Produkcijska kuća “Firefly Productions” trenutno snima serije Klan i Tajkun, ali i priprema još nekoliko projekata među kojima su serije “Porodica” i “Močvara”.

Porodica je projekat nadahnut stvarnim ličnostima iz srpske skorašnje istorije i u svom fokusu ima bračni par Milošević-Marković. Ova serija će se usredsrediti na dane neposredno pre hapšenja bivšeg predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića, sve to dato kroz dramatizaciju istinitih događaja, a uz neophodne umetničke slobode koje će pomoći da se ova višeslojna priča sagleda iz više različitih uglova. Za scenario i režiju je zadužen Bojan Vuletić.

Pod rediteljskom palicom Olega Novkovića nastaje Močvara, triler u kome je glavna uloga pripala svetski priznatom Goranu Bogdanu – ova napeta policijska potraga za manijakalnim serijskim ubicom uvlači junake u spirale prevara, laži i tragičnih životnih iskušenja. Scenario je pisala Milena Marković.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Premijera nove HBO serije “HIS DARK MATERIALS” od 4. novembra na HBO GO-u

Detalji sa snimanja filma „Nož"

Završeno snimanje filma „Nož”: Premijera u januaru (1998)