O Nama

o nama banner


TVINEMANIA predstavlja miks (TV + CINEMA + MANIA) koji je zamišljen kao interaktivna zajednica, koja ima za cilj da fanovima televizijskog i bioskopskog programa pruži najnovije vesti i sve neophodne informacije.

Naziv TVINEMANIA je nastao u septembru 2010. i u to vreme su vodjeni samo youtube kanal i twitter stranica na kojima su bile objavljivane vesti iz sveta serija. Nakon toga je pokrenuta facebook stranica i prvi sajt tvinemania.com koji je bio aktivan do 2013. godine. Od tada su sve vesti bile objavljivane putem socijalnih mreža. Sada smo odlučili da pokrenemo novi sajt na novom domenu – tvinemania.rs, koji će fanovima pružiti veće pogodnosti od socijalnih mreža.

Sajt će omogućiti pre svega lakšu koordinaciju vestima i informacijama, kako bi posetioci mogli lakše da pronadju ono što ih najviše zanima… Sada će biti na raspolaganju i vesti o domaćim i stranim filmovima o kojima do sada nije pisano. Tu su i vesti o poznatim ličnostima iz sveta serija i filma, kao i o rijalitijima koji su u današnje vreme veoma zastupljeni.

TV – čitajte o svojim omiljenim domaćim i stranim serija, pogledajte najave i saznajte status vaše serije nakon završene sezone. Imate na raspolaganju i raspored emitovanja gde su prikazane premijere novih i povratničkih stranih serija. Na stranici Web TV možete pogledate epizode domaćih serija koje su javno postavile produkcijske kuće.

CINEMA – vesti, posteri i najave za predstojeće domaće i strane filmove. Takodje je u pripremi i kalendar predstojećih premijera filmova kako svetskih tako i domaćih.

MANIA – sve što ima veze sa fanovima serija i filmova. Čitajte i pišite recenzije za filmove i serije kako biste drugima preporučili ono što se Vama svidelo. Tu su i najnovije vesti o poznatima i rijalitijima, kao i ankete raznolikog sadržaja.

Priprema se besplatan online magazin-vodič TVINEMANIAC za predstojeće premijere serija i filmova, koji bi trebalo da se objavljuje na svaka tri meseca – jesen/zima/proleće/leto.

Takodje, objavljivaće se i TVM Vesti koje će biti sa najzanimljivijim sadržajem vezanim za serije i filmove.

Nadamo se da ćete uživati u sajtu koji je nastao od fanova za fanove.

Tvinemania Tim