Ubice mog oca - besplatno 4. sezona
in ,

LOVELOVE

Pogledajte besplatno sve epizode 4. sezone “Ubice mog oca”

Tokom prethodnih 10 nedelja, portal nova.rs je svakog petka fanovima serije Ubice mog oca premijerno davao mogućnost da pogledaju najnoviju epizodu potpuno besplatno.

Još od lansiranja portala nova.rs krajem februara ove godine – tačnije 28. februara, čitaoci su imali prilike da svake nedelje pogledaju po jednu, novu epizodu aktuelne sezone serije nekoliko dana pre zvaničnog emitovanja epizode na televiziji “Nova S”.

Nakon 10 epizoda 4. sezona popularne serije Ubice mog oca je kompletirana i sada imate mogućnost da pogledate sve epizode odjednom. Finalna epizoda će TV premijeru imati u ponedeljak 4. maja u 21h na televiziji Nova S.

Ispod se nalaze linkovi ka epizodama koje su na portalu nova.rs. Potrebno je samo da kliknete na sliku epizode koju želite da pogledate i otvoriće vam se nova stranica sa traženom epizodom. Javite nam utiske nakon odgledane sezone u komentarima ili na društvenim mrežama.

Zvanični sinopsis četvrte sezone serije Ubice mog oca:

Brutalno silovanje i ubistvo mlade studentkinje potresa Beograd.

U saradnji sa Dunjom, načelnicom seksualnih delikata, inspektori vrlo brzo dolaze do potencijalnog osumnjičenog ali novim napadom ispostavlja se da se radi o serijskom silovatelju i da drže pogrešnog čoveka.

Počinje očajnička trka sa vremenom između policije i silovatelja da se ne desi novo ubistvo.

Aleksandar, nakon povratka na posao pod maskom ovog slučaja, približava se ubicama svog oca i tako po prvi put izmakne svevidećem Marjanoviću čime sebe dovodi u veliku opasnost.

Rat klanova doživljava usijanje a kao novi vođa nameće se Miša Zvornik.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Preziveti Beograd epizoda 30

Preživeti Beograd 30. epizoda – Ljubavni problemi ne prestaju?

Tate Epizoda 65

Tate 65. epizoda – Eksplicitan poziv za Mionu (VIDEO)