in , ,

Peti Leptir – Prvi srpski 3D film

Premijera prvog srpskog 3D filma Peti leptir koji je radjen po romanu Uroša Petrovića, u režiji Milorada Milinkovića (Mrtav ladan, Potera za Sreć(k)om, Čitulja za Eskobara), biće održana 23. decembra u Sava Centru.

To će ujedno biti i prva 3D projekcija u Sava centru u kome do sada nije bilo takvih projekcija zbog nedostatka adekvatne opreme. Za ovu priliku, producent filma Delta Video je obezbedio najkvalitetnije 3D platno od 200m2 kao i 3D projektor najnovije generacije (4K). Postojeće ozvučenje Sava centra biće pojačano i poboljšano posebnom nadogradnjom.

Sinopsis za film:

Aleksa, trinaestogodišnjak bez roditelja, zajedno sa svojim prijateljima iz Doma za nezbrinutu decu biva upleten u misterioznu igru sa onostranim, iza koje stoji zli mag, advokat Jovica Vuk. Lukavi starac koristi vidovitog dečaka da dopre do Zlodolaca, pripadnika tajnog reda srednjovekovnih ratnika kadrih da vidaju smrtonosne rane i tako menjaju tok istorije.

Očajnički želeći da se domogne njihove tajne besmrtnosti, Jovica Vuk sa hordom svojih jezivih poslušnika kreće na mistične vitezove. Tu, na drevnim vrletima planine Tare, dogodiće se nešto što niko nije očekivao…

Foto: Peti Leptir / Delta Video
Foto: Peti Leptir / Delta Video

U glumačkoj ekipi su iskusni Tanja Bošković, Mihajlo Janketić, Marko Nikolić, ali i oni koji se prvi put pojavljuju na filmu u ulogama dečjih junaka – Ognjen Orešković, Petar Racić, Marija Radojković, Mihajlo Milidragović.

Uloge igraju i Jelena Đukić, Ljubomir Bandović, Goran Radaković i Nikola Vujović.

U filmu se pojavljuju i Lana Karaklajić, ćerka Tanje Bošković, Marko Janketić, sin Miše Janketića, kao i Mina Nikolić, ćerka Marka Nikolića.

Trejler za film:

Izvor: Delta Video

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Trejler za animirani film Mali Princ

Mad Max: Fury Road – Prvi tizer trejler