in ,

Mad Max: Fury Road – Prvi tizer trejler

Pogledajte tizer trejler koji je Warner Bros. objavio za film Mad Max: Fury Road, čija je premijera zakazana za 15. maj 2015. godine.

U glavnoj ulozi u filmu Mad Max: Fury Road naći će se Charlize Theron (Prometheus) kao Imperator Furiosa, a takodje tu su i: Nicholas Hoult (X-Men: Days of Future Past), Rosie Huntington-Whiteley (Transformers: Dark of the Moon), Zoë Kravitz (Divergent) i Josh Helman (Jack Reacher).

“Mad Max: Fury Road je četvrti film u franšizi o pobesnelom Maksu, za čiji scenario i režiju je zaslužan George Miller. Pos-apokaliptični akcioni  film je smešten u najudaljenije delove naše planete, u potpunoj pustinji gde je nestala humanost, i gde se većina ludački bori za životnim potrebama.

U tom svetu vatre i krvi postoje dva pobunjenika u bekstvu koji mogu da povrate red u svetu… Tu je Max (Hardy), čovek od akcije koji malo govori, i samo želi da pronadje mir nakon gubitka svoje žene i deteta u perodu posle haosa.

Takodje, tu je i Furiosa (Theron), žena od akcije i žena koja veruje da svoj put preživljavanja može da ostvari ako uspe da predje preko pustinje nazad do domovine iz detinjstva.”

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Peti Leptir – Prvi srpski 3D film

Arrow – Sezona 3 / Epizoda 10 – Promo