in , ,

Focus – Tizer, dva trejlera i tri postera

Novi film Focus koji su režirali Glenn Ficarra i John Requa, sniman u SAD-u će, po najavama, biti prikazan 27. februara 2015. godine. Glavne uloge igraju Will Smith (Nick) i Margot Robbie (Jess).

U filmu se radi o profesionalnom prevarantu kome se u akcijama pridružuje mlada i atraktivna devojka kao pomoć. Međutim, ispostavlja se da se da njih dvoje ulaze u romansu što počinje da otežava sve planove.

Will Smith je nama poznat po mnogim ranijim ulogama (Bad Boys, Men in Black, Hancock…), a Margot Robbie najviše po ulozi u filmu The Wolf of Wall Street gde je glumila sa Leonardom DiCapriom.

Zanimljivi podaci o filmu:

  • Film sadrži toliko seksi scena da je Jada Pinkett Smith (žena Will Smith-a) objavila da je nemoguće toliko dobro odglumiti neke scene.
  • Ulogu Jess je prvobitno dobila glumica Kristen Stewart, a povukla se nakon što su prihvatili Will Smitha kao glavnog glumca.
  • Budžet za snimanje filma je 100 miliona dolara
  • Uloga Nick-a je bila ponuđena Ryan Gosling-u, Ben Affleck-u kao i Brad Pitt-u koji je odbio ulogu.

Tizer:

Trejler #1:

Trejler #2:

Promotivni posteri:

Focus poster

Focus poster

Focus poster

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Sledeće Stajalište – Epizoda 3

Bićemo prvaci sveta – Muzika iz filma