Južni vetar 2: Ubrzanje odlozeno snimanjejuzni vetar 2 odlozeno snimanje
Južni vetar 2: Ubrzanje
in ,

Odlaže se snimanje filma “Južni vetar 2: Ubrzanje”

Snimanje nastavka popularne franšize Južni vetar 2: Ubrzanje se odlaže po treći put usled širenja Korona virusa i uvođenja dodatnih mera.

Snimanje drugog dela filma Južni vetar je prvobitno trebalo da počne u maju mesecu, ali je odloženo usled uvođenja vanredne situacije u Srbiji. Nakon toga je snimanje pomereno na 22. jul, ali s obzirom na to da je situacija počela naglo da se pogoršava, prvo je pomereno 7 dana kasnije, a sada na 13. avgust.

Iz produkcije navode da će tokom snimanja u zatvorenim prostorijama koristiti sve preporučene mere zaštite.

Drugi deo filma nosi naziv “Južni vetar 2: Ubrzanje” što znači da gledaoi treba da se spreme za brzu vožnju. Radonjić je prethodno najavio da nas očekuje otmica i potera tokom filma. Akcenat u drugom delu će biti na novom šefu srpske mafije Petru Marašu i njegovom odnosu sa ženom, sinom, ocem i bratom. Već smo najavili da se u filmu iz Amerike vraća i Marašev brat Nenad (Luka Grbić).

Reditelj filma Miloš Avramović je na svom instagram profilu najavio dolazak dva popularna bugarska glumca, a to su: Marjan Valev i Zahari Baharov.

Premijera drugog filma je planirana za februar sledeće godine, ukoliko sve bude teklo po planu. Od njega će biti napravljeno i 4 epizode druge sezone serije, nakon čega će biti snimljeno i dodatnih 10. Drugu sezonu od 14 epizoda gledaćemo na jesen 2021. godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama – FacebookTwitterInstagramYoutube.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Igra sudbine 111. epizoda Sofija Subarevic

Igra sudbine 111. epizoda – Sofija želi Adi da pomuti um

Igra sudbine epizoda 112

Igra sudbine 112. epizoda – Aleksa saznaje neprijatnu istinu