FILM JUŽNI VETAR HOLIVUD MILOŠ AVRAMOVIĆ MILOŠ BIKOVIĆ
in , ,

OMGOMG LOVELOVE

Film Južni vetar dobija holivudsku verziju?

Film i serija Južni vetar potpuno su osvojili domaću publiku. Gotovo da nema osobe koja ne zna ko su Maraš i Baća, a postoji i mogućnost da likovi koje smo upoznali i zavoleli budu predstavljeni svetskoj publici kroz holivudski rimejk.

Kreator Južnog vetra Miloš Avramović otkrio je u razgovoru za Informer da je američka producentska kuća zainteresovana za snimanje rimejka popularnog filma.

Dobili smo ponudu od jedne producentske kompanije koja posluje na relaciji Los Anđeles – London. Žele da otkupe prava na film i da snime američku verziju za englesko govorno područje. Poslali su nam predlog i nacrt ugovora, još uvek smo u pregovorima, a kada sve bude gotovo, zvanično ćemo saopštiti sve detalje. Sada ne mogu da otkrivam čak ni ime te producentske kuće.

otkriva Miloš Avramović za Informerov dodatak “Hit”

Ameri su odgledali film i smatraju da može da se napravi veoma zanimljiv rimejk. Žele da prevedu i adaptiraju scenario za njihovo tržište i da u filmu igraju američki glumci. Verovatno će da izaberu neke od najpoznatijih holivudskih glumaca, ali ko zna, možda u njihovoj verziji zaigra i neki od naših glavnih glumaca.

Miloš Avramović

Drugi deo filma “Južni vetar” bi trebalo da počne sa snimanjem krajem jula, ukoliko uslovi to dozvole. Premijera nas očekuje početkom sledeće godine, dok ćemo novih 14 epizoda serije gledati u drugoj sezoni na jesen 2021. godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama – FacebookTwitterInstagramYoutube.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Igra sudbine 109. epizoda PRVA

Igra sudbine 109. epizoda – Okršaj Mile i Sofije (VIDEO)

Igra sudbine 110 epizoda - Mila i Aleksa poljubac koji vraca secanja

Igra sudbine 110. epizoda – Da li će poljubac vratiti Aleksi sećanja?