Miodrag Radonjic Milos Bikovic Juzni vetar 2 serija film
in , ,

LOVELOVE

JUŽNI VETAR 2: U nastavku nas očekuju OTMICA I POTERA, snimanje od 22. jula

Snimanje od 22. jula

JUŽNI VETAR 2 se seli van grada! Nastavak filma i serije nas očekuje već u julu, a neke scene će biti snimane u knjaževačkom okrugu, nakon Beograda.

Drugi deo filma “Južni vetar 2” očekuje nas 2021. godine, a snimanje zvanično počinje 22. jula u Beograd nakon čega se seti u Knjaževac na tri nedelje.

Miodrag Radonjić, protagonista i producent Južnog vetra naveo je za Knjaževacinfo da nas u nastavku očekuje drugačija i brža vožnja.

Želja autorskog tima bila je da promenimo vizuelni identitet filma. Bila je to urbana, gradska priča, a sada je selimo van grada. Želja nam je bila da snimamo u knjaževačkom okrugu, zato što ovde imate predivne lokacije, koje će filmu dati dodatni kvalitet.

Radonjić za Knjaževacinfo

U nastavku nas očekuje triler čija će glavna tema biti potera i otmica, kako je naveo Miodrag.

U filmu ćemo imati jednu jaku triler liniju. Publika će, zajedno sa junacima, juriti ka kraju filma da vidi šta će da se desi. U pitanju je potera i otmica, to mogu da kažem.

Premijeru očekujemo početkom 2021. godine, od čega će biti montirano i četiri epizode. Dodatnih 10 epizoda će biti snimano sledećeg leta. Premijera druge sezone serije od 14 epizoda očekuje se na jesen 2021. na Prvom programu RTS-a.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Igra sudbine - Epizoda 90

Igra sudbine 90. epizoda – Ada je besna!

Drugo ime ljubavi

Serija “Drugo ime ljubavi” od 15. juna na televiziji Prva