UBICE MOG OCA 5 DRŽAVNI SLUŽBENIK 3 VUK KOSTIĆ
UBICE MOG OCA 5 DRŽAVNI SLUŽBENIK 3 VUK KOSTIĆ
in

Vuk Kostić najavio snimanje serije “Ubice mog oca” 5 i “Državni sluzbenik” 3

Vuk Kostić, koga već četiri sezone gledamo u seriji Ubice mog oca, najavio je snimanje pete sezone, ali i treće sezone serije Državni službenik.

U prvoj sezoni serije Državni službenik gostovali su Tihomir Stanić i Marko Janketić i reprizirali svoje uloge iz serije Ubice mog oca – Predraga Marjanovića i Mirka Pavlovića, a sada će im se pridružiti i Vuk Kostić u ulozi Aleksandra Jakovljevića.

Druga sezona će se emitovati premijerno na kanalu Superstar TV ove jeseni i u nastavku zapleta priče, uz mnogo obrta, obrađivaće se teme sajber kriminala, IT tehnologije i uticaja društvenih mreža na javno mnjenje.

Vuk Kostić je u intervjuu za Novosti najavio snimanje serije Košare, Ubice mog oca 5, ali i treću sezonu serije Državni službenik. Sudbina Aleksandra Jakovljevića je nakon finala 4. sezone ostala nepoznata, a znamo da ćemo u petoj sezoni videti prošlost, u kojoj će se i sam Aleksandar naći.

Pratite nas i na društvenim mrežama – FacebookTwitterInstagramYoutube.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Trideset srebrnjaka - 30 Coins - HBO Europe

Svetska premijera HBO serije “Trideset srebrnjaka” na festivalu u Veneciji

Vreme zla od 5. avgusta Nova S

Snimanje serije VREME ZLA od 5. avgusta