UBICE MOG OCA 5
UBICE MOG OCA 5
in ,

OMGOMG LOLLOL LOVELOVE

Serija “Ubice mog oca 5” prelazi na Superstar TV

UBICE MOG OCA 5

Serija Ubice mog oca se ponovo seli. I to na drugu kablovsku televiziju – Superstar TV na kojoj ćemo gledati Ubice mog oca 5. Da li to znači da postoji mogućnost da nove epizode gledamo i na RTS-u?

Nakon emitovanja prve sezone na RTS-u serija je prešla na tadašnji TOP kanal, a sadašnju Novu S gde je emitovano još tri sezone. Petu sezonu, prema pisanju Kurira ćemo gledati na kanalu Superstar TV.

Više: Ubice mog oca 5. sezona nas vraća u prošlost, 6. u planu

Pre nekoliko dana je emitovana poslednja epizoda četvrte sezone na televiziji Nova S, a sam kraj je ostavio jedno veliko pitanje – da li je Aleksandar Jakovljević preživeo atentat.

Scenaristkinja Nataša Drakulić je najavila da je u planu još dve sezone serije, kao i da ćemo u petoj sezoni videti prošlost Aleksandrovog oca Mileta.

Prema pisanju Kurira, iz Telekoma su potvrdili da ćemo seriju od sledeće sezone gledati na kanalu Superstar TV.

“Ugovor o saradnji je potpisan i novu sezonu će gledaoci moći da prate na kanalu Superstar TV, a u nastavku ćemo konačno saznati i ko je ubio inspektora Mileta Jakovljevića” – poručili su iz Telekoma za Kurir.

U novim epizodama, s obzirom da se vraćamo u prošlost, glavne uloge će sigurno igrati Tihomir Stanić i Mirjana Karanović, a ko će igrati ulogu Mileta Jakovljevića je još uvek tajna.

Vuk kostic

Snimanje bi kao i obično trebalo da počne na leto, a nove epizode bismo mogli da očekujemo na zimu.

Prva sezona serije Ubice mog oca je trenutno dostupna na platformi Amazon Prime, što znači da je dostupna za gledanje u celom svetu.

Na kanalu Superstar TV smo gledali i prvu sezonu serije Državni službenik čiji je autor Predrag Gaga Antonijević, kao i serije Ubice mog oca. Na jesen počinje emitovanje 12 epizoda druge sezone, nakon čega možemo očekuvati i nove epizode serije Ubice mog oca 5.

Više: Državni službenik 2 na male ekrane stiže na jesen

Nekoliko serija koje se emituju na kanalu Superstar TV gledamo i na Prvom programu RTS-a, da li to znači da postoji mogućnost da i Ubice mog oca 5 ponovo gledamo na javnom servisu? Druga i treća sezona su emitovane na televiziji Prva, a oko emitovanja četvrte sezone se još uvek ne zna. Kompletna sezona je besplatno dostupna na portalu NOVA.RS.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Igra sudbine - Epizoda 72

Igra sudbine 72. epizoda – Poljubac Alekse i Mile?

Tate - Epizoda 67

Tate 67. epizoda – Iznenađenje za Lolu!