in , ,

Vrati se, Zone – Tizer Trejler

Objavljen je tizer trejler za drugi deo filma Zone Zamfirove pod nazivom Vrati se, Zone koji će se naći u bioskopima od novembra 2015. godine.

Pre nekoliko meseci je bilo objavljeno da su glavne uloge u filmu dobili Brankica Sebastijanović koja glumi prelepu Zonu Zamfirovu i Milan Vasić koji će glumiti zavodljivog kujundžiju Maneta.

Snimanje filma Vrati se, Zone, sa novim avanturama Maneta, Zone, Manulaća i ostalih junaka Zone Zamfirove, jednog od najgledanijih srpskih filmova svih vremena u produkciji producenta Miroslava Mitića u čijoj se produkciji realizuje i ovaj projekat, počeće početkom naredne godine u Zonegradu, na Vlasinskom jezeru.

Romantičnu melodramu sa elementima komedije o dogodovištinama kroz koje su prošli Zone i Mane da bi sačuvali svoju ljubav i brak režira Jug Radivojević.

Scenario su napisali Ivana i Miroslav Mitić. Film je okupio blizu 90 istaknutnih glumaca, među kojima su najznačajnija imena srpskog glumišta, ali i oni koji će obeležiti naredne decenije domaćeg filma.

10580195_831645560187497_5908208423884482635_n
Kao majka Manetova Jevda pojaviće se Ljiljana Dragutinović, a kao tetka Doka Jelisaveta Seka Sablić. Zoninog oca Hadži Zamfira tumači Nikola Ristanovski, a majku Tašanu Anita Mančić. Manulać je Miodrag Radonjić.

U Vrati se, Zone pojaviće se i novi likovi: predvode ih Milan Lane Gutović kao pop Boža i Tanja Bošković kao popadija Sida. Tu su i Milorad Mandić Manda i Vesna Trivalić, a igra i hrvatska glumica Sementa Rajhard.

Igraju i Goran Jevtić, Milena Vasić, Igor Đorđević, Iva Stefanović, Marija Stokić, Milan Kalinić, Dušan Matejić, Aleksandar Ristoski, Nela Mihailović, Rada Đuričin, Isidora Rajković, Gordana Marić, Ivan Zablaćanski, Tamara Aleksić.

Na velikom platnu pojaviće se i Milica Janketić, Dejan Tončić, Mladen Nelević, Aleksandar Vučković, Zoran Karajić, Igor Damnjanović, Marko Jeremić, Dragan Boža Marjanović, Milica Milša, Nikola Stošić, Slobodan Beštić.

Radnja filma nastavlja se tamo gde je i stala – na početku 20. veka, u patrijahalnom Nišu, u kojem vrednosti novog doba polako smenjuju stare običaje, pravila i navike. Tako je i ljubav između Zone Zamfirove, čorbadžijske ćerke, i kujundžije Maneta pobedila do tada nepremostive staleške razlike.

Zone je u braku lepša i srećnija nego ikada, Mane radom i talentom od kujundžije postaje sve cenjeniji juvelir.Ono što se nije promenilo jeste čaršija, uvek spremna na spletke i podmetanja i upravo će čaršijska ogovoranja podgrejati ljubomoru i zavist koji će staviti na iskušenje Zonin i Manetov savršen brak.

Kao u bajci, njih dvoje se suočavaju sa nizom prepreka koje moraju da savladaju da bi ostvarili svoje ciljeve, a oni se čas dopunjuju, čas sukobljavaju dovodeći ih u niz dramatičnih situacija sa neizvesnim raspletom.

Direktor fotografije je Rade Vladić, scenograf Mile Jeremić, kostimograf Bojana Nikitović, lektor Radovan Knežević, koreograf Petar Pjer Rajković, pomoćnik reditelja Zoran Andrić.

https://www.youtube.com/watch?v=EjwzpJJNxmk

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Terminator: Genisys – Ceo trejler + Promotivni poster

Jagodići: Oproštajni valcer – Epizoda 5 – Sinopsis