Ubice mog oca 5
Ubice mog oca 5
in ,

OMGOMG LOLLOL LOVELOVE

Već se piše scenario za 5. sezonu serije Ubice mog oca koja nas vodi u prošlost!

Ubice mog oca 5

Četvrta sezona popularne serije Ubice mog oca premijerno će početi sa emitovanjem u ponedeljak, 2. marta u 20h na televiziji Nova S.

Za nestrpljive, postoji mogućnost gledanja kompletne sezone (bindžovanje) od 10 epizoda putem platforme EON i to od danas, 28. februara.

Takođe, povodom otvaranja novog portala NOVA.RS biće omogućeno gledanje prve epizode 4. sezone potpuno besplatno na tom sajtu.

Ubice mog oca

Iako 4. sezona još uvek nije emitovana, scenaristkinja Nataša Dragulić uveliko radi na novoj, 5. sezoni. Ona za Blicov Super TV dodatak ističe da će nas peta sezone odvesti u prošlost kada ćemo konačno saznati šta se dogodilo sa Aleksandrovim ocem Miletom.

“Peta sezona će biti jedan veliki povratak u prošlost kada ćemo oživeti Aleksandrovog pokojnog oca Mileta. Dužni smo publici da vidimo zašto su njegov život i smrt toliko razorili glavnog junaka Aleksandra Jakovljevića (Vuk Kostić) i zašto se nikad posle toga nije oporavio.”

Do tada gledamo novih 10 epizoda 4. sezone, u kojoj se nastavljaju ratovi stranih kriminalnih klanova koje ispektori Aleksandar Jakovljević i Mirko Pavlović, čije uloge tumače Vuk Kostić i Marko Janketić, pokušavaju da razjasne.

ubice mog oca 4 prva epizoda

Standardna glumačka postava pojačana je Slobodom Mićalović, Vojom Brajovićem, Borisom Komnenićem, Aleksandrom Prijović, Mladenom Soviljem. Autori serije su Predrag Gaga Antonijević i Nataša Drakulić, a seriju je za „United Media“ snimio „Film Danas“ i „Dandelion production“.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Ubice mog oca - Sezona 4 Epizoda 10

Ubice mog oca – Sezona 4 Epizoda 10 – Sinopsis (FINALE)

Vojna akademija - Sezona 5 Epizoda 8

Veštačka oplodnja u 8. epizodi 5. sezone serije Vojna akademija