Ubice mog oca

ubice mog oca

Žanr:

 • drama
 • kriminalistički
 • triler

Kreator:

 • Predrag Antonijevic
 • Natasa Drakulic
 • Marko Miskovic

Scenario:

 • Predrag Antonijevic
 • Natasa Drakulic

Režija:

 • Predrag Antonijević
 • Ivan Živković
 • Miroslav Lekić

Broj sezona:

 • 4

Broj epizoda:

 • 43

Televizija:

 • RTS
 • Nova S
  PRVA

Sinopsis:

Radnja serije prikazuje rad inspektora Aleksandra Jakovljevića i njegove pokušaje da reši ubistvo svog oca Mileta dok radi na svakodnevnim slučajevima krvnih delikata. Sa Aleksandrom na istragama rade i inspektori Mirko Pavlović i Zoran Janketić, a njihov rad nadzire načelnik Predrag Marjanović. Aleksandru, Mirku i Zoranu u istragama pomažu forenzičari Sava i Jelena, a sudski epilog slučajevima donosi tužiteljka Marija Radenković. Jedna od bitnih osoba u Aleksandrovom životu je i njegova majka Olja.

Uloge:

Vuk Kostić,Tihomir Stanić, Marko Janketić, Katarina Radivojević, Nina Janković Dičić, Elizabeta Đorevska, Slavko Štimac, Miodrag Radonjić, Slaviša Čurović, Marko Vasiljević…

Trejler:

EPIZODE

Radnja počinje kada glavni junak, mladi inspektor beogradske policije Aleksandar Jakovljević, uprkos svom problematičnom ponašanju, dobija važan slučaj – ubijena je kćerka jedinica uglednog čoveka čija firma gradi najveći stambeno – poslovni kompleks u regionu. Istraga ide i u tom smeru ali, Aleksandar iako rastrzan svojim problemima, ništa ne ostavlja slučaju i kopa po svakom segmentu života ubijene devojke, nesvestan kojoj opasnosti se izlaže, jer je nekome stalo da se to ubistvo što pre zataška. Aleksandra muči i lični bol nad nikad rešenim ubistvom njegovog oca Mileta, takođe policijskog inspektora a kad otkrije da su oba ubistva možda povezana, za njega rešavanje ubistva mlade devojke postaje misija. Neće znati kome da veruje na tom putu, da li svom šefu i najboljem prijatelju pokojnog oca, načelniku policije Marjanoviću, da li kolegi Mirku ili dvema ženama u svom životu, Mariji – javnom tužiocu sa kojom je u vezi, dok mu se u srce ne uvuče mlada forenzičarka Jelena. Dok sve rizikuje i očajnički traga za istinom, neće znati koliko ona može da bude zapravo bolna…

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
NazivRediteljScenaristaPpemijerno emitovanje
11“Epizoda 1.1”Predrag Antonijević i Ivan ŽivkovićNataša Drakulić i Predrag Antonijević23. oktobar 2016
22“Epizoda 1.2”Predrag Antonijević i Ivan ŽivkovićNataša Drakulić i Predrag Antonijević30. oktobar 2016
33“Epizoda 1.3”Predrag Antonijević i Ivan ŽivkovićNataša Drakulić i Predrag Antonijević6. novembar 2016
44“Epizoda 1.4”Predrag Antonijević i Ivan ŽivkovićNataša Drakulić i Predrag Antonijević13. novembar 2016
55“Epizoda 1.5”Predrag Antonijević i Ivan ŽivkovićNataša Drakulić i Predrag Antonijević27. novembar 2016
66“Epizoda 1.6”Predrag Antonijević i Ivan ŽivkovićNataša Drakulić i Predrag Antonijević4. decembar 2016
77“Epizoda 1.7”Predrag Antonijević i Ivan ŽivkovićNataša Drakulić i Predrag Antonijević11. decembar 2016
88“Epizoda 1.8”Predrag Antonijević i Ivan ŽivkovićNataša Drakulić i Predrag Antonijević18. decembar 2016
99“Epizoda 1.9”Predrag Antonijević i Ivan ŽivkovićNataša Drakulić i Predrag Antonijević25. decembar 2016
1010“Epizoda 1.10”Predrag Antonijević i Ivan ŽivkovićNataša Drakulić i Predrag Antonijević1. januar 2017

Sezona 2 (2017–18)

Radnja se temelji na rešavanju ubistva pevača Luneta Popadića iz poslednje epizode prve sezone u kafiću i povezanosti politike, estrade i sporta.

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
NazivRediteljScenaristaPpemijerno emitovanje
111“Epizoda 2.1”Miroslav Lekić i Ivan ŽivkovićNataša Drakulić i Predrag Antonijević18. decembar 2017
Nakon pucnjave u kafiću ima nekoliko mrtvih, a Jelenina sudbina je neizvesna. Aleksandar je zbog toga potpuno van sebe, a Mirko pokušava da bude razuman i obavi uviđaj. Iako je rastrojen, Aleksandar shvata da je možda i on bio meta pucnjave što istragu vodi na sasvim drugi kolosek. Načelnika Marjanovića i dalje nigde nema.
122“Epizoda 2.2”Miroslav Lekić i Ivan ŽivkovićNataša Drakulić i Predrag Antonijević25. decembar 2017
Aleksandar krivi sebe za Jelenino ranjavanje i posledice koje je ono ostavilo i zato je još odlučniji da pronađe ubice. Istraga se razvija u nekoliko pravaca, počinju prva saslušanja, svima je jasno da je pucnjava naručena. Pojavljuje se i tajanstveno nestali Marjanović koji u svom tom haosu preuzima mesto direktora policije, ali ni Obradovićka se ne predaje. Aleksandar mu više ne veruje i samo misli na Jelenu.
133“Epizoda 2.3”Miroslav Lekić i Ivan ŽivkovićNataša Drakulić i Predrag Antonijević1. januar 2018
Na izjavi za štampu u policiji dolazi do preokreta kad novinar Vesa počne da postavlja pitanja, ne samo o Lunetovom slučaju, nego i o Miličinom slučaju, ophođenju prema Natiliji tokom hapšenja i ranjavanju Žike. Aleksandra zove policajac iz bolnice i govori mu da je neko pokušao da uđe kod Žike u sobu predstavivši se kao lekar pa Aleksandar naređuje da se pojača obezbeđenje kod Žike i da se dovede obezbeđenje kod Jelene. Kasnije, Marjanović ispituje Mirka o Aleksandrovom ponašanju, a Aleksandar odlazi do Obradovićke da porazgovara sa njom o svom ocu, ali biva prinuđen da ode kad ona pozove obezbeđenje. Marija odlazi iz Oljinog i Aleksandrovog stana.
144“Epizoda 2.4”Miroslav Lekić i Ivan ŽivkovićNataša Drakulić i Predrag Antonijević8. januar 2018
Tužilac Miško još jednom dovodi Nataliju na ispitivanje, ali i ovog puta biva prinuđen da joj produži pritvor zbog neuravnoteženog ponašanja tokom ispitivanja. Aleksandar odlazi kod nekadašnje saradnice njegovog oca, Branke, kod koje se raspituje o Miletovom ubistvu. Olja razgovara sa Marijom o Aleksandru i govori joj da se strpi jer će joj se najverovatnije Aleksandar vratiti i govori joj kog čoveka je volela pre nego što je upoznala Mileta, Aleksandrovog oca. Zbog članka koji je objavljen nedelju dana ranije, Mirko je udaljen sa dužnosti, ali uspeva da nagovori jednog svog poznanika da mu sazna neke podatke o postavljenoj napravi pod kolima jednog sportiste. Kasnije, Aleksandar biva obavešten u bolnici da se Žika probudio i Žika mu priznaje da je on ubio Srleta, ali Aleksandar ne stiže da dobije odgovor po čijoj naredbi jer ga lekar izbacuje iz Žikine sobe.
155“Epizoda 2.5”Miroslav Lekić i Ivan ŽivkovićNataša Drakulić i Predrag Antonijević15. januar 2018
Policija privodi Srletovog brata Nemanju, ali bivaju prinuđeni da ga ubrzo puste jer nalog za hapšenje nije bio valjan. Lunetov slučaj na neko vreme biva bačen u zaborav jer nepoznati napadači omamljuju Olju hloformom u stanu zbog čega dobija policijsko obezbeđenje. U međuvremenu, Aleksandar otkriva da ga neko prati i zbog toga se obraća Mirku i Milanki za pomoć, Milanka odlazi na tajni zadatak u Nemanjin klan zbog čega nepoznati napadači pucaju na kameru iznad ulaznih vrata zgrade u kojoj ona živi, a policiji javljaju da je Kosta podlegao povredama. Kasnije, Nikola Kovačević obaveštava zastupnika Životijevića da on preuzima Natalijine troškove na sebe i da Životijević nastavlja da je brani. Nikolinog sina Pecu otimaju ispred zgrade u kojoj živi.
166“Epizoda 2.6”Miroslav Lekić i Ivan ŽivkovićNataša Drakulić i Predrag Antonijević22. januar 2018
Mirko obaveštava Aleksandra da je njegov doušnik Bane nestao i zbog toga se pokreće istraga ogromnih razmera, pogotovo što je Banetov otac Mirkov dobar prijatelj. Sa druge strane, Nikola Kovačević dobija uputstva preko mobilnog šta da radi ako želi da dobije svog sina nazad, a u uputstvima je naloženo da novac za otkup donese lično Aleksandar. Kako bi obezbedio da Aleksandar odnese novac otmičarima, Nikola nudi da plati Jeleni lečenje u inostranstvu. Marjanović i Zoran besne što im Aleksandar i Mirko nisu rekli za Baneta, a pogotovo što je Mirko priveo jednog Banetovog druga dok je još pod suspenzijom. Kasnije, Mirko još jednom odlazi da proveri Banetovu sobu i da porazgovara sa Banetovim ocem, ali tamo mu preko mobilnog Aleksandar javlja da je Bane pronađen i kako.
177“Epizoda 2.7”Ivan Živković i Miroslav LekićNataša Drakulić i Predrag Antonijević29. januar 2018
Mirko privodi Banetovog druga Kizu i od njega dobija ključne podatke o tome ko je naredio Banetovo ubistvo. Marija potpisuje nalog za hapšenje i zbog Banetovog ubistva biva priveden čovek poznat pod nadimkom “Baron”, ali on odbija da govori pa završava u pritvoru od 48 sati. Marjanović je besneo što je Aleksandar priveo Barona na svoju ruku, ali je ipak dozvolio i pritvor i privođenje. U međuvremenu, Mirko se raspituje kod jednog policajca u penziji o nerešenom ubistvu Bibinog supruga o čemu mu policajac u penziji Ležajić govori da je malo falilo da reši slučaj, ali su njega penzionisali prevremeno, a istragu prekinuli. Nakon poslednjeg odlaska kod Srletovog brata Nemanje, Milanki se gubi svaki trag.
188“Epizoda 2.8”Ivan Živković i Miroslav LekićNataša Drakulić i Predrag Antonijević5. februar 2018
Marjanović uz pomoć svoje bivše koleginice Branke otima Rončaevića i trampi ga za Milanku, ali Rončević je bio mučen na isti način kao i Milanka – silovanjem. Nemanjini ljudi i dalje prate Aleksandra, ali on uspeva da ih prevari i da ih natera da kolima ulete u reku, a kasnije odlazi da odnese otkup za Nikolinog sina Pecu i otkriva ko ga je oteo i zašto. Aleksandar traži od Marije nekoliko naloga kako bi mogao da ode u Banjaluku da ispita ljude koji su bili osumnjičeni za ubistvo Bibinog supruga. Nakon izvlačenja kola iz reke i u toku uviđaja, forenzičarku Radu zove zagonetna osoba za koju se na kraju ispostavlja da je Nikola Kovačević.
199“Epizoda 2.9”Ivan Živković i Miroslav LekićNataša Drakulić i Predrag Antonijević12. februar 2018
Aleksandar odlazi u Banjaluku da ispita ljude osumnjičene u vezi sa ubistvom Bibinog supruga jer misli da su oni umešani i u Lunetovo ubistvo zbog čega šalje njihova kola na veštačenje u Beograd. Mirko sklanja ženu i decu jer oseća da se crnilo nadvija i nad njim. Kasnije, Aleksandar iznosi Jeleni činjenice zbog kojih sumnja da je Marjanović umešan u ubistvo njegovog oca, Marjanović i njega udaljava sa dužnosti i govori mu da bi mogao da dobije i otkaz, a Kizi otimaju majku zbog čega on biva prinuđen da promeni iskaz što ishoduje Mikijevim i Baronovim puštanjem. Rončević postaje odlučan da pronađe ženu koja ga je unakazila – Branku.
2010“Epizoda 2.10”Ivan Živković i Miroslav LekićNataša Drakulić i Predrag Antonijević19. februar 2018
Marjanovićevi ljudi ponovo otimaju Rončevića zbog čega Nemanja pokreće potragu za ženom kod koje je Rončević već bio – Brankom. Milanka priznaje Branki da joj se Mirko sviđa i odlučuje da se vrati kući. Tamo razgovara sa Mirkom koji krivi sebe za to što joj se desilo, a na odlasku ga poljubi. Šef jednog dela podzemlja, Miša Zvornik, naređuje Baronovo ubistvo, a nakon toga se rešava i izvođačice tog ubistva. Jovan upoznaje advokaticu Hristinu, od koje želi da mu pomogne da dobije Miličin deo Sitilenda, koji je dat Nataliji. Na Oljin nagovor, Marija lažira bolest i Aleksandar je vodi u bolnicu gde sreće Jelenu. Nemanjini ljudi dolaze u Brankin kraj gde se sprema opasan obračun.
2111“Epizoda 2.11”Ivan Živković i Miroslav LekićNataša Drakulić i Predrag Antonijević26. februar 2018
Nakon krvavog obračuna na Brankinom terenu ostaju mrtvi sa obe strane, a Marjanović dolazi da počisti “nered” prilikom čega na površinu izbija nešto što je on krio. Na samrti, Branka govori Marjanoviću da Aleksandar mora da zna istinu. Sava javlja aleksandru da je pronašao nešto što dokazuje da su kola Bosanaca bila u Beogradu pa Aleksandar traži od Marije naloge za hapšenje i obaveštava Zorana o svemu. Mirka supruga obaveštava da će ona i deca biti uz njega hteo on to ili n i da će da je u drugom stanju. Marjanović posećuje Žiku u bolnici i govori mu da je vodeće mesto upražnjeno i da će on morati da ga popuni.
2212“Epizoda 2.12”Ivan Živković i Miroslav LekićNataša Drakulić i Predrag Antonijević5. mart 2018
Braću iz Bosne privode i zadržavaju nakon otkrića da su njihova kola bila u Srbiji u noći kad je pucano u kafiću, a kasnije se ispostavlja da su oni stvarno povezani i sa ubistvom Bibinog supruga. Gotovo u isto vreme bivaju pronađena tela Barona i Branke zbog čega inspektorski trojac pokreće istragu, a Marjanović vraća Mirka na dužnost i daje mu poseban zadatak da pronađe Ružu koristeći njenog psa kao mamac. Policijski službenici obustavaljju rad i demonstriraju ispred zgrade MUP-a tokom čega dolazi do obrta kad na njih nasrne Miša Zvornik sa svojim momcima. Aleksandar od Zagorke dobija jedan potresan podatak o odnosu Marjanovića i njegovog oca i odlučuje da uradi DNK analizu, a u međuvremenu uspeva da se pomiri sa Jelenom. Marija odlazi iz Oljinog stana. Mirko od Žike saznaje za Nemanjinu sudbinu posle čega odlazi do kafane u kojoj je Baron poslednji put viđen živ i tamo dolazi do podataka sa kim je on bio u društvu te večeri. Kasnije se Aleksandar i Marjanović nalaze u kafani, a Mirko dolazi kući gde ga čeka neprijatan prizor.

Inspektor Aleksandar Jakovljević rešava novi slučaj — slučaj ubistva uglednog lekara koji ide u nekoliko pravaca sa neočekivanim preokretom na kraju. I ovde se opisuje tj. zahvata odnos ličnog i javnog odseka u oblasti zdravstva. Uporedo sa tim, odvija se veliki rat između narko klanova oko borbe za prevlast na tržištu droge od čega Marjanović dugo pokušava da skloni Aleksandra, ali je to nemoguće. Prošlost od koje se Aleksandar još nije oporavio, smrt njegovog oca Mileta, ponovo kuca na vrata jer saznaje bolnu istinu koja menja sve.

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
NazivRediteljScenaristaPpemijerno emitovanje
231„Epizoda 3.1”Ivan ŽivkovićNataša Drakulić i Predrag Antonijević12. novembar 2018
Ruža postavlja Mirku ultimatum – Dragana za Marjanovića. U međuvremenu, policija dobija novi slučaj – ubistvo uglednog lekara. Marjanović Mirku i Aleksandru daje slučaj lekara, a Zoranu slučaj Nemanjinog ubistva. U pomoć im dolazi i načelnik odeljenja za narkotike Bogdan koji Marjanovića i Aleksandra zna. Aleksandar primećuje da se Mirko čudno ponaša, ali ne zna zbog čega. Mirko decu prebacuje kod Milanke na čuvanje dok ne vrati ženu.
242„Epizoda 3.2”Ivan ŽivkovićNataša Drakulić i Predrag Antonijević19. novembar 2018
Istraga ubistva dr. Dimitrijevića se dodatno usložnjuje jer je pronađen leš dr. Mušickog, čoveka koji ima veze sa tužbom protiv njega. Olja poziva Marjanovića jer je zabrinuta što joj se Marija ne javlja. Jelena dobija potvrdu od lekara da može da zaključi bolovanje i da se vrati na posao. U međuvremenu, Rončević je preživeo svinje i doveo je svoje brđane da uhvate Ružu i dovedu mu je. Mirko odvodi decu kod tasta.
253„Epizoda 3.3”Miloš KodemoNataša Drakulić i Predrag Antonijević26. novembar 2018
Mirko je našao Ružu, a ona ga je naterala da se otarasi leša Rončevićevog čoveka Luja kog je ubila. Aleksandar je od Milanke saznao šta je sa Mirkom, a kasnije izlazi na uviđaj jer je Lujovo telo pronađeno u kontejneru na Novom Beogradu. Supruga dr. Dimitrijevića, Gordana, biva privedena jer odbija da kaže gde je bila u noći kad joj je suprug ubijen, a njen brat je nestao. Vitko dobija zadatak da pronađe doktorovu zaposlenu, bolničarku Nevenku, ali je otkrio da je ona otputovala. Marjanović se sastao sa Žikom kako bi utvrdio da li on ima neke veze sa Lujovim ubistvom, ali su ih Rončevićevi ljudi zasuli paljbom i jedva su izvukli žive glave bežeći čamcem.
264„Epizoda 3.4”Ivan ŽivkovićNataša Drakulić i Predrag Antonijević3. decembar 2018
Izvršen je uviđaj na splavu gde se pucalo na Marjanovića i Žiku. Bogdan iznosi Zoranu svoje usmnje da je Marjanović već znao za pucnjavu. Policija pravi izjavu za štampu povodom ubistva dr. Dimitrijevića, a posle nje Marjanović otkriva od Žike ko mu je rekao neke podatke. Mirko dobija poziv od Ruže za primopredaju pa Aleksandar pribegava jednoj varci. Nikola Kovačević na sve načina pokušava da se dokopa „Sitilenda”, a Nataliji kreće suđenje.
275„Epizoda 3.5”Ivan ŽivkovićNataša Drakulić i Predrag Antonijević10. decembar 2018
Mirko i Aleksandar postavljaju zamku Ruži, ali ona jeftinim fazonom uspeva da pobegne, a Marjanović, posle saznanja šta su njih dvojica radili, pristaje da im pomogne. Rončević rešava da dovede pojačanje posle saznanja da su se Žika i Marjanović izvukli. Olja je i dalje pod zaštitom u rođenom stanu.
286„Epizoda 3.6”Ivan ŽivkovićNataša Drakulić i Predrag Antonijević17. decembar 2018
Zoran je naredio Mirku i Aleksandru da nastave sa slučajem lekara punom parom. Takođe, dobili su novog saradnika – Gorana Dragojevića, policijskog službenika koji je postao inspektor. Kako potraga za Ružom i dalje traje, Marjanovića je uključio i Mišu Zvornika u to naredivši mu da Ružu ubije, a Draganu vrati živu i zdravu. Aleksandar je otkrio još neke podatke o ubistvu svog oca.
297„Epizoda 3.7”Miroslav LekićNataša Drakulić i Predrag Antonijević24. decembar 2018
Marjanović i Zoran donose odluku da se slučaj „Dimitrijević” zatvori jer sve upućuje na to da je dr. Mušicki ubio dr. Filipovića pa sebe pa Aleksandar i Mirko bivaju prisiljeni da puste lekarevu suprugu iz pritvora. Potraga za Ružom i dalje traje. Bogdan uspeva da nagovori Zorana da ne kaže Marjanoviću ništa za akciju koju vodi, a koju je dozvolila Obradovićka. Jelena se vratila na posao.
308„Epizoda 3.8”Miroslav LekićNataša Drakulić i Predrag Antonijević31. decembar 2018
Zoranova i Bogdanova akcija na granici polazi po zlu. Aleksandar i Mirko dobijaju poziv od zabrinute Gordane Dimitrijević i shvataju da je njen brat, dr. Luka Krstić, otet. Uz pomoć malog lukavstva, Vitko Belić uspeva da pronađe nestalu bolničarku dr. Dimitrijevića Nevenku. Suđenje Nataliji Despotović je počelo, a njen zastupnik Životijević je uspeo da pokrene ponovno veštačenje dokaza koje će raditi nezavisna strana. Zoran i Bogdan su započeli svoju akciju.
319„Epizoda 3.9”Miroslav LekićNataša Drakulić i Predrag Antonijević7. januar 2019
U pucnjavi na granici je jedan poginuo, jedan pobegao i jedan ranjen. Marjanović je pobesneo jer su Zoran i Bogdan vodili tu akciju na svoju ruku, ali sreća u nesreći je bila ta što niko iz policije nije stradao. Zavrzlama oko slučaja Dimitrijević i dalje traje. Jovan je svedočio na suđenju Nataliji i oterao Tijanu. Žika je dao Obradovićki 24 časa da otkrije gde mu je nestala droga.
3210„Epizoda 3.10”Miroslav LekićNataša Drakulić i Predrag Antonijević14. januar 2019
Nevenka nakon noći provedene u pritvoru odlučuje da progovori sve što zna o dr. Dimitrijeviću i potvrđuje da zna za porno snimke lekara sa bolesnicama. Ona sebe krivi za lekarevo ubistvo, optužujući za to svog brata Duću. Naime, ona je videvši snimak na kojem lekar opšti sa Dankom, Dućinom devojkom, to rekla Dući za su šta kasnije i ona i Danka dobile batine od njega. Goran i Milanka su otišli da uhapse Duću, međutim, on je potegao pištolj i pa ga je Goran ubio. Aleksandru ništa nije bilo jasno pa je ponovo priveo Gordanu. Pod pritiskom, Gordana mu je priznala da je ubistvo ona smislila sa karatistom Blagojem Orozom jer je dr. Dimitrijević hteo da proda kliniku i ode sa Blagojevom ženom sa kojom se već duže vremena viđao. Blagoje je ubio dr. Dimitrijevića i primorao dr. Mušickog da skoči. To stanje je pokušao da iskoristi Sreten Lek koji je oteo Luku. Aleksandar je sve to otkrio i uhapsi Leka koji je otkrio gde je krio Luku. Za to vreme, Blagoje Oroz je priznao ženi da je ubio njenog ljubavnika dr. Dimitrijevića. Tu je izbila svađa gde je on pokušao da je zadavi, ali ga je ona ubila baš u trenutku kad je Mirko sa policijom upao u kuću. Za sve to vreme, na suđenju Nataliji Despotović nezavisna komisija je poništila dokaze i Natalija se našla na korak od slobode. Na samom kraju epizode, nepoznato lice je ubilo Bogdana u njegovim kolima hicem u glavu.
3311„Epizoda 3.11”Miroslav LekićNataša Drakulić i Predrag Antonijević21. januar 2019
Policija započinje istragu Bogdanovog ubistva, a na izjavi za štampu Marjanović poredi zločin sa ubistvom Aleksandrovog oca jer je on ranije bio načelnik Odeljenja za narkotike. Marjanović i ministarka odlučuju da se drže zajedno posle Žikinih pretnji ministarki i ministarkinih ucena Marjanoviću. Rončević je nasamario Miliku i samostalno otišao sa Žikinom drogom. Marjanović šalje Mišu Zvornika na Rončevićevu prethodnu adresu gde on nalazi Miliku. Nakon što Milika shvata da je Rončević odneo drogu, priznaje sve Miši. Žika Aleksandru tvrdi da nije zaslužan za Bogdanovu smrt, a potom mu otkriva priču iza smrti Aleksandrovog oca. Marjanović daje Žikinu adresu Miši Zvorniku i nedugo nakon toga, izvršen je napad na Žiku čija je sudbina nepoznata. Ruža se javlja Mirku sa ponudom o još jednoj primopredaji. Ruža i Aleksandar bivaju ranjeni u akciji, a Mirkov tast, koji ga je pratio od kuće, nalazi Draganu i ubija Ružu. Na samom kraju, Aleksandar je sam i nije u mogućnosti da se javi na telefon, polako gubeći svest.

Priča u ovoj sezoni bazira se na rešavanju slučaja silovanja, zatim ratovima kriminalnih klanova i konačnim rešenjem misterije oko ubica Mileta Jakovljevića i Milice Despotović.

Br. u
seriji
Br. u
sezoni
NazivRediteljScenaristaPpemijerno emitovanje
341„Epizoda 4.1”TBANataša Drakulićnovembar 2019
352„Epizoda 4.2”TBA 2019
363„Epizoda 4.3”TBA 2019
374„Epizoda 4.4”TBA 2019
385„Epizoda 4.5”TBA 2019
396„Epizoda 4.6”TBA 2019
407„Epizoda 4.7”TBA 2019
418„Epizoda 4.8”TBA 2019
429„Epizoda 4.9”TBA 2019
4310„Epizoda 4.10”TBA 2019

Predrag Antonijević je 2019. godine najavio da će serija imati i 5. sezonu.

Nataša Drakulić je tokom promocije 4. sezone serije najavila i 6. sezonu.

Vesti iz serije

SERIJE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.