TOP
in ,

Ubice mog oca – Sezona 3 / Epizoda 6 – Promo + Sinopsis (17.12.2018.)

Pročitajte sinopsis i pogledajte najavu za 6. epizodu treće sezone domaće serije Ubice mog oca koju premijerno možete da pogledate u ponedeljak, 17. decembra u 20h na kablovskom kanalu TOP.

Uz glavne likove, u novoj sedmoj epizodi, čiji vam sadržaj premijerno otkrivamo, glavni akteri biće i Marko Vasiljević, Miroslav Jović, Marko Pavlovski, Radoš Bajić.

U razgovoru sa Žikom i Žaretom, Aleksandar saznaje neke nove detalje o noći kada mu je ubijen otac. To ga dovodi do novog, teškog sukoba sa majkom, nikad zalečene rane i prošlost mu opet kuca na vrata.

Mirko teši i laže decu, iako sebe ne može. Milanka shvata da mora da zaboravi na sve što je bilo između njih. Zoran prima novog inspektora u odeljenje, mladog Gorana, želi time da ponizi Aleksandra i izgubljenog Mirka…

Pratite nastavak avantura inspektora Aleksandra Jakovljevića svakog ponedeljka od 20h na TOP kanalu, koji se emituje u Srbiji, BiH, Makedoniji, Crnoj Gori, na SBB-u, Telemachu, Total TV-u, D3i, kao i preko EON aplikacije i saznajte gde se ove sezone krije istina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ubice mog oca (@ubice_mog_oca) on

Izvor: N1

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Žigosani u reketu – Epizoda 14 – Promo + Sinopsis (14.12.2018.)

Nova domaća serija “Ne diraj mi mamu” od 17. decembra na RTS1