SUPERSTAR TV KLAN MOCVARA
SUPERSTAR TV / KLAN MOCVARA
in

Serije “Klan” i “Močvara” ove jeseni na Superstar TV

Ove jeseni na kanalu Superstar TV ćemo gledati dve nove triler serije – Klan i Močvara koje nam donosi produkcija Firefly. Trenutno gledamo njihovu prvu seriju Tajkun.

Obe serije su snimljene toko jeseni i zime i trenutno se nalaze u postprodukciji. Premijera je planirana za jesen.

Serija “Klan” će imati ukupno 8 epizoda u prvoj sezoni i emitovanje je planirano i na kanalima Superstar TV i RTS-u. Scenario i režiju potpisuje Slobodan Skerlić, a ono što će ova serija ponuditi jeste čitava ekipa mladih glumaca.

Boban Skerlić (“Do koske” i “Top je bio vreo”) koji radi scenario i režiju za seriju, kroz 8 epizoda, prikazaće nam priču dvojice sitnih kriminalaca koji koji se bore da sastave kraj s krajem, uspevaju da se uzdignu u sam vrh podzemlja sa snagom da menjaju istoriju.

Likove tumače Vladimir Kovačević (Mita Mišić), Nenad Popović (Krle Krstić), Mladen Sovilj (Tale) i Ivan Zarić (Futrula). A tu su i Stojać Đorđević (Dober), Sava Stojanović (Mali Mišić), Uroš Jovčić (Šturm), Miloš Tanasković (Blagoje), Miloš Petrović Trojpec (Kamilica), Dejan Karlečik (Francuz), kao i bosanski glumac Feđa Štukan kao Bubon.

Izvršna producentkinja serije Klan je Snežana van Houvelingen (kuća This and That Productions). Direktorka fotografija je Maja Radošević, zapažena po snimateljskom radu u slučaju filmova Vlažnost, Pored mene i Ajvar. Scenograf je iskusni Kiril Spaseski, kostimografkinja je Tanja Radišić, a seriju će montirati Đorđe Marković, između ostalog, montažer filmova Inkarnacija i Afterparti.

Serija “Močvara” u režiji Olega Novkovića, takođe je završila snimanje 10 epizoda prve sezone koje će se emitovati ove jeseni na kanalima Superstar i RTS.

Još jedna serija koja stiže ove jeseni jeste serija “Močvara”, u režiji Olega Novkovića, koje je nedavno uspešno završila snimanje 10 epizoda prve sezone.

Scenario za seriju “Močvara” pisala je Milena Marković. U seriji se prepliću greh i žudnja, ljubav i mržnja, ali i prijateljstvo koje počiva na zločinu i tajnama.

Ova napeta policijska potraga za manijakalnim ubicom otkriva mračne tajne iz prošlosti i uvlači junake u spirale prevara, laži i tragičnih životnih iskušenja.

U uzavrelom Beogradu manijak na izuzetno surov, ritualan način ubija tri žene. Žrtve povezuje slobodan stil života i to što su majke muške dece. Sva trojica sinova nemaju očeve, o čemu odbijaju da govore – opisani su nam neki važni elementi serije.

U glavnoj ulozi će se naći Goran Bogdan, koji u seriji igra inspektora Nikolu, bivšeg huligana. Nikola će morati da se suoči sa sopstvenom prošlošću, kako bi otkrio surovog ubicu. Što mu je bliže u istrazi, biće sigurniji da njega i ubicu nešto suštinski povezuje.

Pored Gorana Bogdana, u seriji igraju i Stefan Trifunović (Boban), Boris Isaković (Vasa), Dejan Dedić (Lazar), Marta Bjelica (Maja), Dubravka Kovjanić (Nina), Nada Šargin (Katarina), Jana Bjelica, Bojana Žirović, Miona Marković, Svetlana Bojković, Ana Franić, Tamara Dragičević Milutin Milošević, Olga Odanović…

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Block 27 - Blok 27

BLOK 27 – U pripremi nova misterija / horor serija

Tajkun - Epizoda 10

Tajkun 10. epizoda – Trejler za FINALE SEZONE!