PLAVI SAFIR MILOŠ BIKOVIĆ ANDRIJA MILOŠEVIĆ
PLAVI SAFIR MILOŠ BIKOVIĆ ANDRIJA MILOŠEVIĆ
in ,

LOVELOVE

SAZNAJEMO: Miloš Biković i Andrija Milošević u novoj komediji PLAVI SAFIR

Plavi safir je naziv nove komedije, u kojoj će glavne uloge tumačiti Miloš Biković i Andrija Milošević, saznaje TVINEMANIA. Popularni glumci naći će se i u ulozi producenata ovog filma koji će biti rađen u produkciji Viktorija filma.

Plavi safir je savremena urbana komedija sa elementima muzičkog filma. Priča prati Aleksa, nekadašnju pevačku zvezdu 90-ih koji je odavno u silaznoj putanju svoje karijere i koji ima problema sa alkoholizmom i Bojana, njegovog najboljeg prijatelja i menadžera koji i sam ima svoje privatne probleme.

Ovaj duo se posvađa i raziđe posle jedne neuspele tezge u malom mestu, što Bojana dovodi u problem pred veliki povratnički koncert Aleksa, planiran u Beogradskoj Areni. Potpuno slučajno, upozna Safira, pekara Goranca, koji ne samo da je neviđeni pevački talenat, već fizički predstavlja potpunu Aleksovu kopiju.

Bojan Safira povede u Beograd i to rađa čitav niz komičnih situacija i peripetija koje su u vezi sa ovom zamenom identiteta, u kojoj Bojan pokušava da što duže održi ovu situaciju, jer vidi da bi Safir mogao  da spasi situaciju sa unapred predviđenim fijaskom od koncerta. S druge strane, Aleks, koji je izgubio pamćenje u noći u kojoj se posvađao sa Bojanom, pokušava da povrati svoj identitet…

Scenaristi filma su Marko Backović i Marko Jocić, a za režiju će biti zaduženi Marko Jocić i Andrija Milošević.

Pratite nas i na društvenim mrežama – FacebookTwitterInstagramYoutube.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LUDA GODINA NASTAVAK ŽIKINE DINASTIJE

SAZNAJEMO: ŽIKINA DINASTIJA dobija nastavak! U pripremi film LUDA GODINA

Igra sudbine - Epizoda 115

Igra sudbine 115. epizoda – Sofija postavlja ultimatum Luki