in , ,

Prijateljska pomoć: Nataša Miljković od sutra na N1

Poznata televizijska novinarka i autorka Nataša Miljković od sutra će se pridružiti timu N1 televizije u svakodnevnom kreiranju emisije “Novi dan” koja je na programu naše televizije od 8 do 11 sati.

Nataša Miljković je pristala da se priključi timu N1 televizije i da sa televizije Nova S pređe na N1 dok su koleginice Minja Miletić i Marija Šehić na trudničkom odsustvu.

“U ovim teškim vremenima dešavaju se i neke lepe stvari, na televiziji N1 u toku je mali ‘bejbi bum’, moje drage koleginice Marija i Minja su na svojim trudničkim odsustvima. Zato sam bez oklevanja prihvatila poziv kolega sa N1 da im u ovim danima kad imaju najviše posla, pomognem. Vreme je solidarnosti i čast mi je što ću, privremeno, biti deo sjajnog i profesionalnog tima N1 televizije. Kada mame reše da se vrate na posao, kad prođe sve ovo a dođu neki lepši dani, vraćam se na televiziju Nova i emisiju ‘Među nama’. Do tada, čekam vas u Novom danu”.

Izjavila je Nataša za N1.

Sutra u Novom danu:

Da li su ekonomske mere koje je donela Vlada dovoljne za suzbijanje krize koja je izazvana koronavirusom? Šta mogu da očekuju građani, a šta privreda? O tome će u temi jutra govoriti član Fiskalnog saveta Nikola Altiparmakov i Dejan Šoškić, profesor na Ekonomskom fakultetu.

Naslove i tekstove iz dnevne štampe komentarisaće profesorka Beogradskog univerziteta u penziji Srbijanka Turajlić.  

Od srede će u Beogradu frizeri i kladionice raditi do 15 časova, a vikendom do 13. Naša reporterka proverava da li su u stanju da ispoštuju mere o sprečavanju širenja virusa.  

Idemo uživo i u Italiju. Kako je pandemija pogodila stanovnike Rima, da li se poštuju mere i kako se odvija život preneće nam Vladimir Jovanović.  

Grupa E Play objavila je spot za numeru Sloboda u kome se pojavljuje i glumica Sloboda Mićalović. O simbolici i trenutku u kome je video objavljen govoriće pevačica grupe Maja Cvetković.

Pratite nas i na društvenim mrežama – FacebookTwitterInstagramYoutube.

Izvor: N1

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TV Transfer godine: A sada Rada!

Igra sudbine - Epizoda 51

Lila preti Ivanu u 51. epizodi serije Igra sudbine