Ubice mog oca - Sezona 4 / Epizoda 7
in ,

OMGOMG LOLLOL LOVELOVE

Pogledajte odmah 7. epizodu 4. sezone serije Ubice mog oca

Ubice mog oca – Sezona 4 / Epizoda 7

Kao i tokom prethodnih nedelja, portal Nova.rs odlučio je da gledaocima pokloni potpuno besplatno 7. epizodu 4. sezone serije Ubice mog oca.

UBICE MOG OCA – SEZONA 4 / EPIZODA 7 – GLEDAJ ODMAH!

Sedma epizoda donosi uzbudljive obrte! Posle novog ubistva, Aleksandar se odlučuje da opet stisne Zvornika što će Marjanović prekasno saznati. Jelena intenzivno pomaže kolegama oko slučaja silovanja, samo da skrene misli od bola zbog raskida sa Aleksandrom. Pritisak javnosti i porodice Jovanić nad policijom postaje nesnošljiv. Nikoli se žuri da što pre preuzme Citylend, pogotovo što i Natalija dolazi kod njega.. Reditelj je Miroslav Lekić, uz glavne likove, uloge tumače Marko Stepanović, Zoran Ćosić, Boris Komnenić, Ivan Vučković.

Za nestrpljive koji bi želeli da celu sezonu serije pogledaju odmah, tu je mogućnost bindžovanja, to jest gledanje cele sezone odjednom.

Kompanije United Media i SBB su omogućile svim zainteresovanima da odjednom pogledaju svih 10 epizoda “Ubica mog oca 4”. Ova usluga dostupna je preko platforme EON a ogromno interesovanje fanova potvrđuje da je i ovog puta u pitanju bila prava odluka.

Posebno nas raduje ogroman broj pozitivnih reakcija kako na samu sezonu, za koju tvrde da je najbolja do sada, ali isto tako i zbog pohvala što je serija dostupna apsolutno svima i što mogu da je gledaju na bilo kom uređaju: televizoru, kompjuteru ili telefonu.

Serija se inače emituje svakog ponedeljka u 21h na kanalu Nova S.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Igra sudbine - Epizoda 57

Vukašin hvata Marijanu u 57. epizodi serije Igra sudbine

Južni vetar - Top 15 cinjenica tvinemania.rs

JUŽNI VETAR: Top 15 činjenica o filmu i seriji