MILAN MARIC TAMARA DRAGICEVIC TOMA ZDRAVKOVIC FOTO ALEKSANDAR LETIC
MILAN MARIC TAMARA DRAGICEVIC TOMA ZDRAVKOVIC FOTO ALEKSANDAR LETIC
in ,

Počelo snimanje filma i serije “Toma”

Tokom vikenda je počelo snimanje filma i serije “Toma” i to u gradu Valjevu, u režiji Dragana Bjelogrlića i Zorana Lisinca.

Producenti Željko Joksimović i Dragan Bjelogrlić odlučili su da glavnu ulogu povere glumcu Milanu Mariću, dok će se u ulozi Silvane Armenulić naći Tamara Dragičević.

Pročitajte: BESA 2 / Raša Bukvić: Ima šanse da nadmašimo prvu sezonu

Projekat je podržan na konkursu Filmskog centra Srbije za sufinansiranje proizvodnje domaćih igranih filmova u julu 2018. godine sa 45 miliona dinara.

Glumica Tamara Dragičević poručuje da je pred njom ogromna odgovornost:

Čini mi se da nikada do sada nisam imala ovakvu vrstu odgovornosti i uzbuđenja. S obzirom na to da mi je povereno da igram ženu čiji su glas i pesme i dan-danas prisutni u najvažnijim uspomenama i događajima gotovo svake porodice u regionu. Približiti se njoj i svemu onome što je ona živela bio je neverovatan izazov.

Pročitajte: Košare – Prve slike sa snimanja, evo kada nas očekuje premijera filma i serije

Tamaru je posebno obradovalo to što je igrati sa kolegom Milanom Marićem.

Milana znam još iz Dadova kada ni on ni ja nismo znali da će gluma biti naš poziv i da ćemo uspeti da upišemo akademiju. Kasnije sa fakulteta, a onda smo radili zajedno u pozorištu i bili partneri u predstavi „Balada o Pišonji i Žugi“ uvek smo lepo sarađivali.

Film će se snimati okvirno 60 dana na raznim lokacijakma u našoj zemlji (Valjevo, Beograd, Perlez, Tara, Baranda, Pančevo, Prijepolje, Dolovo, Zrenjanin).

Film nastaje po scenariju Nikole Pejakovića, Dragana Bjelogrlića, Zorana Lisinca i Maje Todorović. Direktor fotografije je Goran Volarević, autor muzike je Željko Joksimović, a kostimograf Boris Čakširan.

Pored Tamare i Milana, u filmu će igrati i Petar Benčina, Andrija Kuzmanović, Mirjana Karanović, Slobodan Boda Ninković, Olja Bacić.

Pratite nas i na društvenim mrežama – FacebookTwitterInstagramYoutube.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Igra sudbine 117. epizoda

Igra sudbine 117. epizoda – Istina koja će promeniti sve!

Kosti Mama i tata se igraju rata Mocvara pretpremijera

Pretpremijere serija “Kosti”, “Močvara” i “Mama i tata se igraju rata”