MINA LAZAREVIĆ LIDIJA VUKIĆEVIĆ IGRA SUDBINE
MINA LAZAREVIĆ LIDIJA VUKIĆEVIĆ IGRA SUDBINE
in ,

Mina Lazarević i Lidija Vukićević se priključuju seriji IGRA SUDBINE

Popularna serija Igra sudbine, koja se emituje radnim danima na televiziji Prva, uvešće u narednim epizodama nove likove. Za sada je poznato da će se glumačkoj ekipi priključiti Mina Lazarević i Lidija Vukićević.

Minu Lazarević smo nedavno imali prilike da gledamo u seriji Junaci našeg doba, gde tumači ulogu Maje Čičanović. Dok su pripreme za drugu sezonu serije Junaci našeg doba u pripremi, Mina će u Igri sudbine  igrati višu inspektorku Stanu Dželetović. Glumica je u intervjuu za Kurir otkrila neke detalje o svom liku:

Igram višu inspektorku Stanu Dželetović, čiji je muž niži inspektor. Užasno je ljubomorna, i ja bih rekla da je pomalo i inspektor Kluzo. Ozbiljna je, ali je u toj svojoj ozbiljnosti i smešna. Isleđuje muža, prati ga i vodi svoju istragu unutar istage koju zvanično sprovodi.

Veoma mi je zanimljivo da je igram i oduševila sam se još na prvom snimajućem danu, a obradovao se i scenarista Žarko Jokanović što mi je tako legla uloga.

Mina Lazarević

Lidija Vukićević je vest da će glumiti u seriji Igra sudbine podelila sa fanovima na svom Instagram profilu, ali još uvek se ne zna kakva će biti njena uloga.

Pratite nas i na društvenim mrežama – FacebookTwitterInstagramYoutube.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalkanski krugovi Firefly productions

KALKANSKI KRUGOVI – Nova porodična drama sa elementima misterije i trilera

TOMA - film i serija o Tomi Zdravkovicu

TOMA: Uskoro počinje snimanje, Milan Marić i Tamara Dragičević kao Toma i Silvana