Miloš Biković KOŠARE honorar
Miloš Biković KOŠARE
in ,

Miloš Biković honorar od “Košara” prosleđuje porodicama poginulih vojnika

Nedavno je počelo snimanje filma i serije “Košare”, u režiji Balša Đoga, gde će jednu od uloga igrati i Miloš Biković.

Miloš Biković će u “Košarama” igrati jednog od “starijih momaka”, koji je već učestvovao u ratovima 1991. i 1995, a na Košare dolazi da bi pomogao mladim 18-godišnjim vojnicima, “jer zna kako je njemu bilo”.

Kako „Blic saznaje“ on je odlučio da svoj honorar prosledi porodicama poginulih vojnika.

Postoje neka dobra dela koja se čine u tajnosti. To je zato da se ne bi čovek gordio i kako ne bi isticao da je on dobar, ali postoje i neka dobra dela koja se čine javno kada se time upućuje neka poruka.

Ja ne krijem ovo delo zato što želim da ljudi koji su se pre dve decenije borili za našu zemlju i koji su dali svoje živote i zdravlje, koji su učinili veliku žrtvu za naš dom, da oni znaju da se njihov podvig pamti i poštuje i da smo im na tome zahvalni.

Mogu samo da zamislim kroz šta su oni prošli. Mogu da kažem, bez želje i prava da se poredim na bilo koji način sa junacima, da se danas nastavlja njihova borba ali danas, ona je druge vrste, borbena linija je na televizijama, u novinama, na platformama, u knjigama, na ekranima, to je kulturološki, informacioni rat, gde posledica poraza nije gubitak života već gubitak duše i smisla, gde je jedan od mnogih neprijatelja zaborav.

Ekipa filma i serije, radom na ovom projektu „Košare“ bori se protiv njega, da taj veličanstveni podvig naših junaka dobije svojevrsni spomenik.

izjavio je za „Blic“ Miloš Biković
Miloš Biković KOŠARE
Miloš Bikovic KOŠARE

Tokom dana, nakon što je Twitter nalog ‘Trending NATO News’ preneo vest o njegovom humanom gestu, Biković je, u jednom trenutku, rešio da se našali, poručivši:

Volim kad NATO piše o meni – iznad vesti o poklonjenom honoraru koju je na ovoj.

Planirano je da snimanje bude završeno u poslednjoj nedelji novembra, a bioskopska premijera se očekuje februara 2021. godine. Serija od četrnaest epizoda biće premijerno prikazana u aprilu 2021. na godišnjicu bitke, na kanalu Superstar TV.

Velika je čast biti kamenčić u mozaiku duhovnog spomenika ljudima koji su dali život, mladost i zdravlje u borbi za naš dom. Oni su nosili oružje, a mi nosimo baklju da razvejemo tamu zaborava nad njihovim podvigom.

izjavio je Biković, povodom svog glumačkog angažmana u “Košarama”

U projektu igraju Jovan Jovanović, Luka Grbić, Viktor Savić, Miloš Biković, Milica Stefanović, Milena Radulović, Miloš Samolov, Aleksandar Radojčić, Mladen Sovilj, Vladan Gajović, Milorad Kapor, Žarko Laušević, Nikola Kojo.

Pratite nas i na društvenim mrežama – FacebookTwitterInstagramYoutube.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Serija Močvara

Serija MOČVARA – Prošlost nikad ne umire

Luda godina nastavak "Žikina dinastija" - Lude godine

Ko se vraća u nastavku iz originalne postave “Lude godine” / “Žikina dinastija”