Nova domaća igrana serija - Klan
Foto: Firefly Productions
in ,

KLAN – Nova domaća serija po scenariju i u režiji Bobana Skerlića

Nova domaća igrana serija – Klan

Trenutno se snima nova domaća serija pod nazivom “Klan” po scenariju i u režiji Bobana Skerlića i u produkciji novopokrenute produkcijske kuće iz Beograda – Firefly.

Cilj ove kuće je proizvodnja i plasman serijskog programa višeg i zahtevnijeg profila, a što već u ova dva slučaja faktografija jasno sugeriše.

Foto: Firefly Productions

Serija Klan nastaje po scenariju Bobana Skerlića, poznatog po režiji filmova Do koske i Top je bio vreo; Skerlić i režira ovu seriju, čija je izvršna producentkinja Snežana van Houvelingen (kuća This and That Productions). Direktorka fotografija je Maja Radošević, zapažena po snimateljskom radu u slučaju filmova Vlažnost, Pored mene i Ajvar. Scenograf je iskusni Kiril Spaseski, kostimografkinja je Tanja Radišić, a seriju će montirati Đorđe Marković, između ostalog, montažer filmova Inkarnacija i Afterparti.

Foto: Firefly Productions

Dva provincijalna probisveta, uprkos brojnim preprekama, uspevaju da se svojim beskrupoloznim i surovim akcijama uzdignu u sam vrh podzemlja.

Ubistvo Tigra, najvećeg mafijaškog bosa ovog dela Evrope uzdrmalo je do temelja srpsko podzemlje. Mnogi žele da zauzmu njegovo mesto, karte se ponovo dele, svi žele svoje parče plena i spremni su sve da urade da bi ga osvojili…

Foto: Firefly Productions

Na marginama tog sveta, Šok i Paša, provincijalci i ne preterano uspešni sitni lopovi, tek počinju svoju karijeru koja će ih dovesti do neslućenih visina…

Zamišljena kao dubok i do sada neviđen uvid u samo srce kriminalnih organizacija i njihovih mnogobrojnih poslova, ova savremena akciona drama furioznog ritma prati uzdizanje dva sitna kriminalca u svetu srpskog podzemlja. Ovo je njihov put, ovo je njihova priča.

Foto: Firefly Productions

Ključne uloge tumače: Aleksandar Dimitrijević, Nedim Nezirović, Vladimir Kovačević, Nenad Popović, Mladen Sovilj, Ivan Zarić, Stojan Đorđević, Sava Stojanović, Uroš Jovčić, Miloš Tanasković, Miloš Petrović Trojpec, Dejan Karlečik, Feđa Štukan.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Crveni mesec

Marija se opet sastaje sa ljubavnikom u 17. epizodi serije “Crveni mesec”

Detalji iz emisije Povuci ručnu 2002. godine

Šou program na Pinku: Jova povlači ručnu (2002)