in

Jesen u Srbiji bez rijalitija

Televizije uveliko pripremaju šeme za period posle leta, a akcenat je stavljen na šou-programe, dok su rijalitiji u drugom planu.

Programi poput „Velikog brata“, „Farme“ i „Survivor“, po svemu sudeći, ove jeseni neće naći svoj termin u programskim šemama televizijskih kuća u Srbiji. Budući da su se „Zvezde Granda“ preselile na „Prvu televiziju“, i ostale televizije su se okrenule programima u kojima se traže talenti, dok rijalitiji polako padaju u drugi plan.

Emitovanje „Farme 6“ još uvek je neizvesno, iako je skoro sve spremno na imanju u Lisovićima, uključujući i učesnike, koji su još ranije potpisali ugovore s „Pink televizijom“. Rijaliti šou „Survivor“ takođe je na pauzi. Izvršni producent ovog rijalitija, koji se emitovao na Televiziji „Prva“, Dragan Đurković i „Vision Team“ planirali su da novu sezonu emituju na Televiziji „Nova“. Pošto se Dragan Đurković povukao s „Nove“, povukao je i „Survivor“.

„Prva“ je, pored „Zvezda Granda“, za jesen pripremila i drugu sezonu emisije „Tvoje lice zvuči poznato“. Što se „Velikog brata“ tiče, on bi, ukoliko ga bude bilo ponovo, bio emitovan na TV B92.

– Za „Velikog brata“ čekamo odgovor od naših hrvatskih partnera. Najverovatnije je da se nova sezona opet pomera za proleće sledeće godine – rekao je Goran Stamenković, vlasnik „Emotion produkcije“.

Izvor: Blic

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Rijaliti sa golim učesnicima

Prvi trejler za novu sezonu serije Arrow