in ,

JESEN 2019: PRVA nam donosi nove epizode već popularnih serija

Ove jeseni PRVA televizija nam je pripremila nove sezone povratničkih serija koje smo već zavoleli. To su nove sezone serija Sinđelići i Urgentni centar, zatim nove epizode serije Mamini sinovi, kao i premijera serije Besa na kanalu sa nacionalnom pokrivenošću.

Petu sezonu serije Sinđelići pratimo od prošlog ponedeljka i emitovaće se svakog radnog dana u 21h. Sezona ima ukupno 70 epizoda.

Datum premijere treće sezone serije “Urgentni centar” još uvek nije poznat, a ono što je poznato je da ćemo i ove sezone gledati 60 novih epizoda.

Takođe, ove sezone ćemo gledati i nove epizode humorističke serije “Mamini sinovi” koja se emituje svakog dana u 19:15h.

Seriju “Besa” koju su gledaoci imali prilike da prethodno prate na kanalu SuperStar TV sada će moći da pogledaju i oni koji taj kanal nemaju.

Nakon dve godine pauze, ove godine nas očekuje nova sezona popularnog šou programa “Tvoje lice zvuči poznato” koji ćemo pratiti od petka, 4. oktobra u 21h.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

JESEN 2019: Pink kreće sezonu sa dve nove serije

Programska šema NOVA S

JESEN 2019: Nova programska šema televizije NOVA S