in ,

Emisija “Utisak nedelje” od 7. aprila na TOP kanalu!

“Utisak nedelje” sa Oljom Bećković

Politički talk show “Utisak nedelje” se vraća na male ekrane i to od nedelje, 7. aprila na kablovskom kanalu TOP.

TOP kanal od 1. aprila startuje sa novom programskom šemom, a jedna od noviteta jeste politički talk show “Utisak nedelje” sa Oljom Bećković koji je prethodno emitovan na televiziji B92 do 2014. godine.

Pored emisije “Utisak nedelje”, TOP kanal je u svoj program uvrstio i jutarnji program “Mentalno razgibavanje”, a biće emitovan i serijal Insajdera “Male Velike Priče”.

“Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da objavimo da smo sa autorkom emisije Oljom Bećković postigli dogovor i što se jedna takva emisija kao što je ‘Utisak nedelje’ vraća na male ekrane, baš na TOP kanal.

Ukidanje emisije na jesen 2014. godine ostavilo je prazninu u medijskom prostoru Srbije, a osluškujući želju publike, videli smo da nedostaje otvoren i beskompromisni način razgovora Olje Bećković i njen stil uređivanja.

Emisija će ići svake nedelje, zadržaće svoj prepoznatljiv koncept u kojem će autorka sa svojim gostima u studiju razgovarati o događajima koji su obeležili proteklu sedmicu”, navode u TOP kanalu.

Jutarnji termin na TOP televiziji biće rezervisan za “Mentalno razgibavanje” koje će gledaoci ne samo moći da gledaju na malim ekranim već i da slušaju direktan lajv strim.

U okviru nove programske šeme, na TOP kanalu biće emitovana i nova emisija produkcije Insajder “Male Velike priče”.

Redakcija Insajder koja petnaest godina otkriva sistemske probleme iza kojih se kriju zloupotrebe i kriminal, sada će se svakodnevno baviti problemima građana. Rešavanje svakodnevnih problema pokazaće da “male” priče oslikavaju propuste i zloupotrebe u funkcionisanju sistema.

Ove godine je u planu emitovanje druge sezone popularne serije “Senke nad Balkanom” Dragana Bjelogrlića, četvrte sezone jednog od najgledanijih domaćih serijala “Ubice mog oca”, mini serijala “Zaspanka za vojnika” Gage Antonijevića, kao i novih epizoda “Mileta protiv tranzicije” autora Srđana Anđelića.

TOP kanal je deo United Media, u okviru koje posluje i TV N1.

Izvor: N1

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Pogrešan čovek – Epizoda 94 – Sinopsis + Promo (7.2.2019.)

“Skromno veče sa Ivanom Ivanovićem” od petka, 8. februara na YouTube-u