in , ,

TOP kanal od 25. marta postaje NOVA S

TOP kanal 25. marta menja ime u NOVA S. Pored vrhunskih domaćih i stranih serija i filmova, po kojima je ta televizija i do sada bila prepoznatljiva na tržištu, program će biti obogaćen zabavnim i političkim talk show emisijama, informativnim i dokumentarnim programom kao i ekskluzivnim prenosima sportskih događaja.

Promenom imena, televizija NOVA S postaje deo brenda NOVA koji predstavlja najveću televizijsku regionalnu mrežu. NOVA je skoro dve decenije u samom vrhu gledanosti u Hrvatskoj, a od prošle godine, kada je postala deo United Media, osvojila je tržište u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

„Kvalitet iznad svega, to je naša vizija. Njom se vodimo od samog početka i čvrsto verujemo da je to jedini način da se ostvari dugoročna pozicija lidera na tržištu. Zato smo i odlučili da postojeću programsku šemu TOP kanala, a sada televizije NOVA S dopunimo političkim i zabavnim emisijama ali i informativnim programom“, ističe generalna direktorka kompanije United Medija Aleksandra Subotić.

Novi formati na NOVOJ: Utisak nedelje, Mentalno razgibavanje i Veče sa Ivanom Ivanovićem

Dan na NOVOJ S će počinjati jutarnjim programom „Mentalno razgibavanje“. Autori i voditelji Darko Mitrović i Veljko Pajović obećavaju da će se gledaoci uz njihovu emisiju buditi, smejati, uživati u dobroj muzici ali i razgovorima sa stručnjacima o aktuelnim društvenim temama. Radnim danima do 8.30h, ovaj radijski dvojac moći će i da se sluša preko live stream-a na sajtu NOVE S (www.novas.tv).

Jedna od najgledanjih televizijskih emisija u Srbiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem“ na programu je petkom u 22h a Ivan i njegov tim spremni su za vrhunsku zabavu u svom novom, modernom studiju.

Politički talk show „Utisak nedelje“ sa Oljom Bećković se na male ekrane vraća nakon nekoliko godina pauze. Emisija zadržava svoj dobro prepoznatljiv koncept, pa će Olja sa svojim gostima analizirati sedmicu za nama svake nedelje u 21h.

Na NOVOJ će biti emitovane i dve emisije koje priprema produkcija Brankice Stanković  “Insajder” –  “Male Velike priče” i “Insajderov pregled nedelje” dok će najnovije vesti dana gledaoci moći da prate u 12 časova i centralnom Dnevniku u 19 sati koje radi televizije N1, ekskluzivni partner CNN-a u regionu.

Sportski spektakl: Utakmice kvalifikacije za Euro2020 i Lige nacija

Za ljubitelje fudbala NOVA je spremila veliko iznenađenje pa će na ovom kanalu moći da prate sve utakmice kvalifikacija za za Evropsko prvenstvo reprezentacije Srbije ali i utakmice Lige nacija.

Gledaoci će, već prvog dana emitovanja programa, moći da prate utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koju „Orlovi“ igraju u Lisabonu protiv Portugalije.

Premijere domaćih serija iz produkcije United Media

NOVA S će biti prepoznatljiva po vrhunskom serijskom i filmskom programu pa će gledaoci već na jesen uživati u novim sezonama serija iz produkcije United Media: “Senke nad Balkanom”,“Ubice mog oca” ali i nastavku serijala „Mile protiv tranzicije” .

U prvoj nedelji gledaoce očekuje dugoočekivani nastavak domaće serije iz produkcije Dragana Bjelogrlića „Žigosani u reketu“ ali i novi, mini serijal „Zaspanka za vojnike“.

Nakon što je nedavno United Media potpisala ekskluzivan ugovor za ekranizaciju dva dela Dobrice Ćosića “Vreme zla” i “Vreme smrti” gledaoci NOVE mogu da očekuju i dva serijala od ukupno 45 epizoda koja će obeležiti televizijsko stvaralaštvo i produkciju i ostati kao trajna umetnička i produkcijska baština pokolenjima.

https://www.youtube.com/watch?v=cg7F3PNc3YU

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

“Državni službenik” od 24. marta na Superstar TV

Državni službenik: Epizoda 2 – Promo i sinopsis