SERIJA DREAM TEAM TELEKOM SRBIJA ZILION FILM
SERIJA DREAM TEAM TELEKOM SRBIJA ZILION FILM
in ,

Dejan Stanković postaje glumac! Slavni fudbaler u seriji DREAM TEAM

U toku je snimanje serije Dream team, u produkciji Telekoma Srbije i Zilion filma, u kojoj će jednu od uloga tumačiti Dejan Stanković. Proslavljeni fudbaler, bivši kapiten fudbalske reprezentacije Srbije i trener FK Crvena zvezda će u seriji igrati sebe, a jedan od kolega na snimaju biće mu još jedan bivši budbaler Crvene zvezde – Nenad Milijaš.

Dejan Stanković i Nenad Milijaš su pre nekoliko večeri snimali svoje scene u društvu producenta i glavnog glumca na ovom projektu, Lazara Ristovskog.

Prvi put sam pred kamerama u ovakvom projektu. Kad vas pozove legenda kao što je Lazar Ristovski, nema odbijanja. Ovo je za mene veliko zadovoljstvo. Znam šta treba da igram. Mislim da je lepo da se ispriča jedna ovakva priča. Imao sam priliku da upoznam jednog od braće Olaverić i mislim da mi je sudio utakmicu kao kadetu.

U životu, kao i na filmu, čuda se dešavaju, pa u sportu nije nemoguće da neki mali klub napravi veliki uspeh. Samo ja mogu da igram Dejana Stankovića. Šalim se, naravno da bih dopustio i nekom drugom. Ne znam ko bi mogao da me odglumi. Imam drugare koji su glumci, pa neka se oni dogovore.

Dejan Stanković

Dobio sam šansu, pa ću gledati da je iskoristim. ‘Drim tim’ je važan jer se promovišu sport i mali klub koji ima velike želje

poručio je bivši kapiten Crvene zvezde. Nenad Milijaš

Priča serije je inspirisana istinitim događajem, i pratiće dešavanja lika Ilije Ike Srdića, fudbalskog fanatika i oca jedanaest sinova. Serijski fudbalski klub „Bulbulderac“ smešten je u Zvezdarskoj šumi. Tamo se nalazi mali teren, kućica u kojoj svi članovi kluba žive zajedno i oronula kafana sa baštom, od čijeg prihoda svi žive. Ovo autentično izolovano mesto u šumi glavno je poprište svih dešavanja u seriji, a većina scena biće snimljena upravo tu.

Pored Lazara Ristovskog, Dejana Stankovića i Nenada Milijaša, u seriji će  uloge imati brojni glumci, među kojima su: Tanja Šojić, Milutin Mima Karadžić, Jelisaveta Orašanin, Nenad Okanović, Bojan Dimitrijević, Moma Pićuric, Milan Kolak, Aleksandar Filimonović i mnogi drugi.

Serija će imati 12 epizoda, premijerno emitovanje je planirano za proleće 2021. godine.

Izvor: Kurir
Foto: Ana Paunković

Pratite nas i na društvenim mrežama – FacebookTwitterInstagramYoutube.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Luda godina nastavak "Žikina dinastija" - Lude godine

Ko se vraća u nastavku iz originalne postave “Lude godine” / “Žikina dinastija”

SERIJA BELEŽNICA

Počelo snimanje serije BELEŽNICA