in , ,

OMGOMG LOVELOVE

Ubice mog oca 4 NE počinju 20. januara 2020!

Ubice mog oca 4

Ubice mog oca 4

Iako je pretpostavljeno da će nova sezona serije Ubice mog oca 4 početi nakon završetka serije Senke nad Balkanom, sada možemo da potvrdimo da to nije slučaj.

POTVRĐENO: Četvrta sezona Ubice mog oca od 2. marta, bindžuj sezonu 28.2.

Od ponedeljka, 20. januara na kanalu Nova S počinju dve strane serije – The Americans i Shameless. Tačan datum emitovanja četvrte sezone nije trenutno poznat!

Tačan datum mogu da potvrde samo zvanični nalozi televizije NOVA S i serije Ubice mog oca, sve ostalo su samo nagađanja i pretpostavke. Ukoliko je datum premijere stajao na vikipediji to ne znači da je istina, jer nju može da prepravlja bilo ko, tako da pratite nas i zvanične profile na društvenim mrežama gde će biti objavljen tačan datum.

Novih 10 epizoda 4. sezone serije Ubice mog oca snimljeno je tokom leta 2019. Zvanični nalozi serije “Ubice mog oca” na društvenim mrežama tokom objavljivanja promotivnog materijala najavljuje početak sezone “na zimu“.

Prethodne dve sezone, koje su se emitovale na TOP kanalu (sadašnja Nova S), imale su nedeljnu premijeru u terminu “ponedeljak u 20h”. Uskoro ćemo saznati dačan datum.

Već je najavljeno snimanje pete i šeste sezone serije, a glavna tema novih epizoda četvrte sezone biće silovanje i društveno angažovanje na rešavanju posledica ovog problema, kaže scenaristkinja Nataša Drakulić.

Glumačkoj ekipi u četvrtoj sezoni pridružila se i Sloboda Mićalović, kojoj je poverena uloga majorka policije. Ona je Drakulićevoj poslužila kao uzor za lik Dunje, načelnice Odeljenja za seksualne delikte.

Ona je požrtvovana, odana i stroga žena, koja je ortak sa kolegama, a distancirana prema muškarcima. Budući da je i psiholog, ume da priđe žrtvi, jer se žene ustručavaju da pričaju i svedoče o tome, mada potajno žele da taj čovek bude uhvaćen.

Navodi Sloboda Mićalović za Novosti

Ekipi se pridružio i Voja Brajović, a igra supruga ministarke Obradović (Mirjana Karanović), koji je vraća iz Moskve gde se njihovo dete leči od narkomanije. Međutim, mnogo je onih koji žele da se osvete moćnoj ministarki, jer im je stala na žulj.

Glumac Boris Komnenić igra advokata Majkića. On pomaže imućnom prijatelju Jakovu (Nenad Ćirić), čiji je sin osumnjičen da je na nekoj žurki ubio svoju devojku. Mada je Jakov oženjen, on ne živi sa suprugom, ali ga sa njom povezuje situacija u vezi sa njihovim naslednikom.

Opsesija glavnog lika, mladog inspektora Jakovljevića, koga tumači glumac Vuk Kostić, i dalje će biti otkrivanje ubice njegovog oca Mileta.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Slatke muke Epizoda 31

Andrija i Ana na aukciji u 31. epizodi serije Slatke muke

serija besa

Dok čekamo drugu sezonu serije Besa, evo nekih činjenica o prvoj sezoni