in ,

Cinderella – Trejler + Poster

Pogledajte trejler za novi Diznijev film Cinderella (Pepeljuga) koji će se naći u bioskopima od 13. marta 2015. godine. Glavne uloge u filmu su dobili Lily James kao Ela i Richard Madden kao Kit.

Sinopsis:

Priča o Pepeljugi prati sudbinu mlade Ele čiji se otac, trgovac, ponovo oženio nakon smrti njene majke. Želeći da podrži svog voljenog oca Ela sa radošću dočekuje svoju maćehu Lady Tremaine i njene ćerke Anastasiju i Drizelu.

Ali, kada Elin otac neočekivano umre, ona biva prepuštena na milost i nemilost ljubomorne i okrutne nove porodice, koja počinje da je tretira kao služavku, prekrivenu pepelom i daje joj novo ime – Pepeljuga.

Ipak, uprkos svemu, Ela ne gubi nadu, niti želi da prezire one koji je maltretiraju. A uskoro upoznaje zanimljivog stranca u šumi, baš kada kraljevski dvor šalje poziv za sve devojke da prisustvuju svečanom balu…

Trejler:

Promotivni Poster:

Cinderella

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

The Divergent Series: Insurgent – Tizer trejler

Marco Polo – Prvi trejler + Poster + Slike