Ubice mog oca 4 epizoda 3
Ubice mog oca 4 epizoda 3
in ,

OMGOMG LOLLOL LOVELOVE

Besplatna i 3. epizoda 4. sezone serije Ubice mog oca

Ubice mog oca 4 epizoda 3

Kompanija United Media i portal Nova.rs u ovim danima kada nije preporučljivo izlaziti iz domova bez preke potrebe, poklanjaju vam premijerno treću epizodu, četrvte sezone vaše omiljene serije “Ubice mog oca”, koja će biti emitovana eksluzivno večeras na našem portalu.

Ubice mog oca – Sezona 4 Epizoda 3 – Sinopsis

Inspektor Aleksandar Jakovljević koga u seriji tumači glumac Vuk Kostić poručuje da se udobno smestite u svoje fotelje i pogledate novu uzbudljivu epizodu “Ubica”. On je obećao da će ova biti još bolja od prethodne dve, u šta se možete uveriti i sami ekskluzivno i samo na portalu Nova.rs.

KLIKNI DA POGLEDAŠ EPIZODU 3 – UBICE MOG OCA 4

„Poštovani čitaoci i gledaoci, nadam se da ćete večeras uživati u novoj epizodi serije „Ubica“, koja će premijerno biti prikazana na portalu Nova.rs i da ćete uspeti da se opustite uz vašu omiljenu glumačku ekipu“, poručuje svim gledaocima serije “Ubice mog oca” glumac Vuk Kostić.

Treća epizoda donosi potpuno neočekivane obrte. Tragični događaj u policijskoj stanici uzburkao je javnost, novinari opsedaju zgradu. Mirko oseća veliku odgovornost zbog toga, a istovremeno je i rastrzan porodičnim problemima. Na ulicama Beograda novi leševi u okršaju narko kartela, Zvornik se surovo sveti. Zoran traži savet od Marjanovića, ali ovoga samo muči Aleksandrov ultimatum na koji nevoljno mora da pristane.

Ubice mog oca 4 epizoda 3

2 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Kalup

KALUP: Istina o aferi “Nestale bebe” se mora saznati po svaku cenu

Tate - Epizoda 35

Vlada dolazi do tačke pucanja u 35. epizodi serije Tate