in ,

Istine i laži – Sezona 3 / Epizoda 1 – Sinopsis + Promo

Pomirenje

Pročitajte sinopsis i pogledajte najavu za 1. epizodu treće sezone serije Istine i laži koju možete premijerno da pogledate u ponedeljak, 25. februara u 21h na televiziji PRVA.

Pomirenje

Dana organizuje „slučajni“ susret Radeta i Arse, kako bi pomogla njihovo pomirenje. Dok sedi u gostima kod Isidorovića, Rade dobija neobičan poziv na ručak. Una nastavlja sa sprovođenjem svog paklenog plana.

Sve što ste očekivali, sve čemu ste se nadali, sve na šta ste se kladili – ispostaviće se kao netačno. Bili ste na pogrešnom tragu, jer ova sezona nije puna neočekivanih obrta – ona jeste neočekivani obrt. I bez brige, glavni junaci će uskočiti na tu vožnju na visini zadatka. Tek u ovoj sezoni, publici će postati jasno ko je zapravo ko, od kakvog je materijala i kako se nosi sa svojim lažima, a kako sa svojim istinama. Ova sezona će vas bukvalno oduvati!

 

View this post on Instagram

 

NAJAVA 2 | ISTINE I LAŽI – NOVE EPIZODE | 25. FEBRUAR PRVA TV #IstineiLazi

A post shared by TVINEMANIA (@tvinemania) on

Report

What do you think?

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Urgentni centar – Sezona 2 / Epizoda 31 – Sinopsis + Promo

Serija “Grudi” od 9. marta na RTS-u