Istine i laži 4
in , ,

Jana i Zoran o 4. sezoni serije Istine i laži: “Očekujte neočekivano!”

Jana Milić Ilić i Zoran Pajić su danas, gostujući u emisiji “150 minuta” najavili novu, četvrtu sezonu serije Istine i laži čiju premijeru možemo očekivati na jesen 2020. godine. Zoran je entuzijastično najavio novu sezonu:

Četvrta sezona serije Istine i laži snimaće se sledeće godine, a očekujte da na jesen počne i emitovanje!

Zoran: Pisali ste nam, evo već koliko meseci, kad ćete, da li će biti nova sezona, non stop i na ulici, svuda svuda, svuda… i evo, sada ekskluzivno, četvrta sezona serije “Istine i lazi” biće i snimaće se sledeće godine, a očekujte 2020. godine negde na jesen da počne i emitovanje!

Jana: Parola nove sezone je “Očekujte neočekivano”.

…ja mislim da su Marina i Nikola postali sastavni deo vaših života?

Jana: Da, da. O tome smo baš nedavno pričali, ja sam njemu čak poslala poruku, nešto sam videla na TV-u, neki tizer za prethodnu sezonu i slikala sam to na TV-u i napisala sam mu:”Nedostaje mi Nikola”. Ali ti se stvarno toliko saživiš sa tim likovima, i pored toga da napomenem stvarno “Istine i lazi” su bile jedan  jako uspešan i dobar projekat, i za Prvu televiziju, i za Smart produkciju i za nas glumce. S druge strane, ja sam imala tih uloga glavnih, ali ovo je prva uloga gde sam se zaista emotivno vezala i nedostaje mi. Nekako kad je bio kraj, ja sam želela da ne bude kraj zato što imamo još puno da ponudimo i mnogo mi je drago što su se i Prva televizija i Smart produkcija odlučile za ovaj potez.

Zoran: Pa publika je ta koja na kraju da završnu reč. Publika je želela nastavak, zaista su jako želeli, a to je pre svega zbog toga sto su videli tu ogromnu ljubav, našu, glumaca i cele ekipe iza kamere, prema ovoj seriji. I stvarno ja bih mogao da igram ne znam koliko godina još ovo, zato što nam je stvarno tamo lepo. Mi smo kao ušuškani, toliko lepo uzivamo, toliko smo se svi sprijateljili, ja sam dobio prijatelja za ceo život i nastavili smo da se družimo. Evo sada kada ne snimamo mi se viđamo.

Jana: Stvarno smo postali jedna velika glumačka porodica koja jedno drugo podržava, poštuje i ceni i gura u druge projekte, nema veze ko će šta da dobije, ali onda kad smo saznali da ćemo ovo da radimo dalje svima nam je to bilo kao ne možemo da verujemo da idemo nazad.

Zoran: Ja znam kad smo završili seriju  stvarno bilo je toliko emotivno. Poslednja scena koju smo mi radili je upravo ona poslednja scena kada Nikola i Marina se posle određenog vremena ponovo sretnu , to je bila poslednja. I to smo mi snimili iz prve. Miša Vukobratović, nas fantastičan reditelj…

Jana: …koji je toliko strog reditelj, da ja nisam doživela kod njega da kupi iz prve. Ja sam mislila da ćemo mi to da snimamo…

Zoran: …nekoliko puta. Imali smo tremu, ceo dan zbog te scene. To je ona scena kad ja izgovaram:”Ti si ljubav mog života i sve” i ona meni kaže:”Imaćemo bebu, malu, ćelavu bebicu”, super je to ispalo, mi smo to iz prve kupili, zato što nekako tu se srele negde fikcija i život – ovo naše i privatno i ono što smo mi radili dve godine. Imali smo toliku odgovornost pre svega da to stvarno izgleda dobro i to nam je bila poslednja scena i tu smo se stvarno isplakali i eto, čekali smo da dođe do nastavka.

Izvor: 150 minuta / Prva

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Aleksandar Radojičić i Miona Marković o seriji Biser Bojane 2

Looking for Alaska

Premijera nove serije “U potrazi za Aljaskom”