domace serije
domace serije
in , ,

Domaće serije na Prvoj u 2020. godini – Igra sudbine / Tate (VIDEO)

Domaće serije

Spremite se jer je Prva televizija spremila nove domaće serije za zimu 2020. godine. Dve nove serije plus tri nove sezone starih serija. Da li ste spremni?

Prva serija koja nam stiže na male ekrane u novoj godini jeste “Igra sudbine”. Igra sudbine je telenovela koja prati sudbinu dvoje dece koja su pre 30 godina zamenjena u porodilištu.

SERIJE

Dve nedelje kasnije stiže još jedna nova serija pod nazivom “Tate” sa Filipom Juričićem u glavnoj ulozi. Premijera je zakazana za 27. januar.

Pored ove dve serije, 3 stare serije će imati još jednu sezonu. Prva je treća sezona serije Urgentni centar koja će imati 70 epizoda ove godine. Glavnim junacima su se ove sezone pridružili Sloboda Mićalović i Dragan Mićanović. Datum premijere će biti naknadno objavljen.

SERIJE

Senke nad Balkanom 2 se trenutno emituju na kanalu Nova S i finale se očekuje 13. januara. Na proleće svih 10 epizoda možete da pogledate i na televiziji Prva.

Iako je treća sezona serije Istine i laži najavljena kao poslednja, u septembru je potvrdjeno da se snima i 4. sezona serije koja će imati svoju premijeru tokom 2020. godine.

Koju seriju jedva čekate? Pišite nam ispod ili u komentarima na instagram profilu – @TVINEMANIA.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Junaci našeg doba

U 2. epizodi serije Junaci našeg doba gledaćete

Žigosani u reketu

Krešo upada u nevolje u 11. epizodi 2. sezone serije Žigosani u reketu