Žika Todorovic kao Bora Todorovic
Žika Todorovic kao Bora Todorovic
in ,

Žika Todorović kao Bora Todorović u filmu TOMA

Film o životu Tome Zdravkovića pod nazivom TOMA je trenutno u pripremi, a nakon što saznali da će Milan Marić igrati Tomu, sada je poznato i da će Žika Todorović u filmu i mini seriji igrati svog oca Boru Todorovića.

Film o Tomi Zdravkoviću, pevaču narodne muzike, boemu, kockaru, legendi novokomponovane narodne muzike, najslavnijoj i najtalentovanijoj figuri tadašnje jugoslovenske estradne scene.

U post-jugoslovenskoj eri, nakon skorašnjih ratova, njegova muzika je ostala da spaja posvađane narode i ljude; oko njegovog imena i dela nema rasprava, on je bio i ostao neukaljana zvezda i simbol jednog vremena u kome su, tako kažu, svi dobro živeli i zabavljali se.

Lik Bore Todorovića ćemo takođe gledati u filmu Toma, s obzirom na to da je pokojni glumac bio boem i često odlazio u kafanu da sluša muzičku legendu. Kako nova.rs saznaje, Boru će igrati njegov sin, glumac Srđan Žika Todorović.

“Bjela je kontaktirao Žiku i odmah su sve dogovorili, jer njih dvojica godinama sarađuju i odlično funkcionišu. Srđan će igrati svog oca, kojeg niko ne bi bolje izneo od njega. On će imati samo jednu scenu u filmu, i to u kafani. Neće imati mnogo obaveza oko projekta, jer ga očekuje samo jedan snimajući dan, što mu sada potpuno odgovara. U svakom slučaju biće zanimljivo videti kako će se Žika izgledati kao Bora”.

priča dobro obavešten izvor Nove

U najužem izboru za glavnu ulogu bilo je nekoliko odličnih glumaca, a producenti su se nakon svih proba odlučili da uloga Tome Zdravkovića pripadne Milanu Mariću.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Dream team nova serija telekom srbija

DREAM TEAM – Počinje snimanje nove humorističke serije o fudbalu

Igra sudbine - Epizoda 106

Igra sudbine 106. epizoda – Sofija zagorčava život Adi