Marko Janjic Urgentni centar 3 Foto Dragana Udovicic
Marko Janjic Urgentni centar 3 Foto Dragana Udovicic
in

Zašto je Marko Janjić napustio seriju Urgentni centar?

Glumac Marko Janjić je nakon dve sezone napustio seriju Urgentni centar i neće se pojavljivati u 3. sezoni koja bi trebalo da startuje ove jeseni na televiziji Prva.

Snimanje novih 70 epizoda treće sezone još uvek traje, jer je moralo da bude prekinuto tokom vanrednog stanja. Prvobitno je trebalo da premijera bude ovog proleća, ali je pomerena na jesen. Tačan datum još uvek nije poznat.

  • Ti se ne pojavljuješ u nastavku Urgentnog centra?

Ja ne znam koja je to sezona sad, po originalu je sezona 24 epizode. e sad, obzirom da sam ja snimio 76, malo sam lošiji u matematici tako da je negde kraj treće početak četvrte sezone. po originalu, oni nastavljaju od četvrte sezone bez mene.

  • Ali, tebe neće biti?

Ne. Mene neće biti.

Zašto?

Prosto nismo se dogovorili, nismo se poklopili, oko termina, oko zauzeća, oko svega ostalog.

  • Ako sam dobro razumeo, tvoj lik u originalu, u originalnoj seriji takođe u jednom trenutku iščezava, ali umire od nekog teškog oblika tumora.

Tako je, po originalu, doktor Grin umire od raka pluća u osmoj sezoni. I čovek koji ga je igrao je zapravo baveći se tom ulogom malo zapostavio bio porodicu i odlučio je u dogovoru sa scenaristima da napusti seriju u osmoj sezoni. E sad, kako je ekipa produkcije rešila dramaturški, ja stvarno ne znam, gledaoci će imati prilike to da vide, ne znam na koji način su doktora Pavlovića sklonili i rešili i kako se nastavljaju sad te linije likova, to stvarno ne znam.

  • Je l’ se nadaš da nisi poginuo?

Pa, mislim, možda i jesam, možda i nisam, ne znam. Mislim, možda on jeste, možda nije.

  • U Besi si potpuno drugačiji lik, inspektor si, kako si se snašao u toj ulolzi, da li si uspeo da isplivaš iz hirurške uloge u ovu inspektorsku? Je l’ ima sličnosti?

Pa, nema, nema sličnosti. Malo smo temeljnije radili na Besi, i na kreiranju likova i njihovih odnosa i same okolnosti i situacije prosto su dosta olakšavale. Ja sam uživao snimajući Besu. Prosto i ekipa srpskog saja (?????) crnogorskog saja mi je dosta pomogla, u pauzama snimanja ja sam bio jako dosadan i onda sam ispitivao te neke tehničke stvari, metodologiju rada, kako se ulazi u prostoriju, zašto se tako ulazi, itd. Tako da mi je baš bilo pravo uživanje.

  • Koji lik ti je bliži?

Mislim da Marko Pavlović i ja imamo dosta sličnosti, pored imena. Nekako sam privatno i ja miran čovek kao i on. Volim da se posvetim nečemu na pravi način, kao i on. Ali, u onim okolnostima u kojima se on nalazi, ja se nikad ne bih snašao, verovatno bih dosta i grešio, verovatno bih dosta bio u panici, verovaton bi me preuzeo strah. Tako da, on je ipak malo čvršći, iako se to ne vidi na prvu lopstu.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by Amaranta

Igra sudbine 95. epizoda

Igra sudbine 95. epizoda – Ada vedri i oblači

Perry Mason

Premijera serije Perry Mason od 22. juna na HBO-u