Crveni mesec kraj snimanja serije
Crveni mesec kraj snimanja serije
in ,

Venčanje za kraj! Završeno snimanje serije “Crveni mesec”

Kraj! Snimanje 120 epizoda serije “Crveni mesec” je danas zvanično završeno i to venčanjem Sofije (Ivana Dudić) i Nikole (Miloš Đurović).

Nakon skoro godinu dana od početka snimanja serije Crveni mesec, danas je ekipa zvanično završila snimanje u crkvi Ružica, gde je snimljeno venčanje Sofije i Nikole.

Snimanje je nakon nastupanja vanrednog stanja odloženo, a samo nekoliko dana od nastavka snimanja serija je privedena kraju. Ove nedelje će gledaoci imati prilike da pogledaju pet 90-minutnih filmova rekapitulacije svih događaja iz prethodnih epizoda, a od 8. juna nas očekuju premijerne epizode na televiziji Pink.

Nakon finalnih epizoda očekuje nas nastavak u vidu spin-off serije pod nazivom Jugoslovenka koja će se snimati ovog leta. Za scenario i režiju će biti zadužen Roman Majetić, a u planu je snimanje 140 epizoda.

Snimanja su planirana da krenu početkom jula 2020 na ostrvu Hvar gde bi trebali da provedu 5 nedelja ostatak bi se snimao u studijima PFI Studiosa u Beogradu.

Priča “Jugoslovenke” počinje u najmračnijem momentu 1916. godine kada je zemlja okupirana, a vojska na Krfu. Radnja prati istorijske događaje do 1921. godine i smrti kralja Petra, dakle Veliki rat, oslobođenje zemlje, stvaranje Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca, odnosno Kraljevine Jugoslavije. Dok je “Crveni mesec” pokazao poslednju istorijsku epohu u kojoj su vladali čast i viteštvo, sa “Jugoslovenkom” ulazimo u period u kojem je nastalo ono što vlada i danas – korupcija, skrivene igre, laži.

U središtu zapleta su dve porodice i njihovne ljubavne priče. Upoznajemo staru beogradsku porodicu Pavlović, koja je izdanak prošlog vremena i koja se ne snalazi u novom, kao i porodicu Ristić koja je tipični predstavnik “novog doba”.

Sofija Bauman, kao jedan od glavnih likova, je spona koja ih povezuje. Postoje paralelne priče na Krfu i u Parizu gde je veći deo obe porodice bio za vreme Prvog svetskog rata. Dok pratimo priču mladih likova, saznajemo detalje iz mladosti generacije njihovih roditelja. Posle oslobođenja zemlje, junaci će se spojiti u Beogradu i uvideti da se istorija ponavlja. Sve što su u mladosti proživeli roditelji sada su na drugačiji način spozanali i mladi.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Carnage (2011)

Carnage (2011) – Recenzija

PORODICA VUCIC PEROVIC MILAN MARIC CEDOMIR JOVANOVIC FIREFLY PRODUCTIONS

PORODICA: Milan Marić i Vučić Perović kandidati za Čedu