in

LOLLOL LOVELOVE

Uskoro kreću pripreme za drugu sezonu serije “Besa”

Besa – Sezona 2

besa

Prva sezona popularne serije Besa, koja ima 12 epizoda, emitovana je prošle zime na Superstar TV-u i emituje se ove jeseni na televiziji Prva. Glumac Raša Bukvić koji u seriji igra ulogu Uroša Perića najavio je da će uskoro krenuti pripreme za drugu sezonu.

Serija “Besa” je od 30. septembra krenula da se emituje na TV Prva, a za sve one koji su već odgledali prvu sezonu stiže dobra vest da bi trebalo uskoro da krene pisanje druge sezone koju sa nestrpljenje svi čekaju, rekao je Raša.

Trebalo bi uskoro da krene pisanje nove sezone i svi sa nestrpljenjem očekujemo u kom pravcu će se dalje odvijati priča.

Raša Bukvić za prva.rs

Serija je snimana na više od 140 lokacija u tri zemlje – Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj, a pojedine scene su snimane u vrletima i zabitima, što je bilo prilično zahtevno.

Na pitanje zbog čega gledaoci treba da prate seriju Besa, Rača je odgovorio:

Ovo je serija koja mora da se prati sa apsolutnom pažnjom, a nadam se i da ostavlja bez daha. Gledaoci neka zaborave na mobilne telefone i neka se dobro skoncentrišu, jer svaka scena donosi nešto novo, a od gledaoca se očekuje da bude prisutan. Trudili smo se da napravimo priču koja će ljude ostaviti bez daha. Da li smo uspeli, to ćete nam vi reći. Veoma sam nestrpljiv da vidim kako će ljudi da reaguju. 

Raša

Izvor: PRVA

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Veridba će biti raskinuta! Dvanaesta epizoda 5. sezone serije Sinđelići večeras na Prvoj

Švindleri

Pogledajte prvi trejler za seriju “Švindleri”