Igra sudbine
Foto: Prva Tv/Aleksandar Krstović
in

LOVELOVE

Upoznajte likove iz serije “Igra sudbine”

Igra sudbine

Seriju “Igra sudbine” gledamo od 20. januara, svakog radnog dana u 21h na televiziji Prva. Do tada vam predstavljamo likove koje ćete gledati svakog dana i neke zavoleti, a neke ne.

“Igra sudbine” prepuna je živopisnih likova, neočekivanih humorističkih obrta, ljubavnih intriga i skandala, trilerskih zapleta, poslovnih spletki i izdaja, ali pre svega najčistijih emocija ljubavi, prijateljstva, odanosti, porodičnih i prijateljskih odnosa, koji pobeđuju sva iskušenja.

IGRA SUDBINE

Dok pratimo živote i dogodovštine likova iz dva sveta – bogatih i uspešnih, ali i siromašnih radnika i marginalaca, nameće se uvek aktuelno pitanje: Da li je materijalno bogatstvo dovoljno za sreću ili se prava sreća nalazi u stvarima koje se ipak ne mogu kupiti novcem, u ponovnom rađanju prijateljstva, trijumfu ljubavi i volji da se porodica očuva i ujedini?

Aleksa Kanački/Ožegović (Luka Raco) – Ima 27 godina. Prvo je bogat, a onda siromašan. Zgodan mladić, s dobrim obrazovanjem. Često okrutan i bezosećan. I njega promene koje mu se dešavaju menjaju nabolje.

Luka Ožegović/Kanački (Stevan Piale) – Luka ima 27 godina. Najpre je siromašan, a posle bogat. On je lep, muževan ali pomalo sirov. Obrazovanje mu nije jača strana, plahovit je ali s veremenom se menja i postaje suptilniji i emotivniji.

Adriana Ada Kanački (Milica Milša) – Bogata udovica. Lepa i prefinjena dama, besprekorno doterana, obrazovana, pronicljiva, mudra, emotivna, a po potrebi i opasna. Nije snob, ima izraženu socijalnu empatiju.

Ivan Ožegović (Vladan Savić) – Siromašan udovac. U početku Lukin otac, dok se ne otkrije da je zapravo Aleksin otac; Luzer u životu, ali zgodan i šarmantan. Simpatični muljator, koji dobro skriva emocije.

Vukašin Suvobrk (Slobodan Ćustić) – Adin čovek od poverenja, bivši visokopozicionirani radnik BIA, jedna vrsta crne kutije koja prikuplja, selektuje i obrađuje informacije – sve zna, sve može. Deluje misteriozno, opasno, nikad se ne zna šta misli, Adi je veran kao pas, jer je potajno zaljubljen u nju.

Mila Galić (Olja Lević) – Sekretarica u firmi, Nadina i Debeljkova sestra, Lukina devojka, a potom Aleksina devojka i žena. Izuzetno lepa, blaga, mila, obrazovana, osećajna, iskrena u ljubavi. Odgovorna, visokih moralnih načela, ali nije rigidna. Nešto poput savršene devojke. Ima lep smisao za humor. Rano je izgubila roditelje i to je uticalo da prerano odraste. Bila je poput majke sestri i bratu. Ime joj opisuje i fizički izgled i karakter.

Sofija Šubarević/ Kanački (Matea Milosavljević) – Manekenka, top model, verenica oba brata, kasnije Lukina supruga; Izuzetno zgodna i atraktivna, ali hladna, proračunata, ohola, na sve spremna, “gazi preko leševa”. Njena jeziva porodična priča sve objašnjava.

Matija Grbić (Pavle Jerinić) – Bogati sestrić Ade Kanački, lep, obrazovan, dvoličan, na sve spreman, kao da je dvostruka ličnost, koja se dodvorava tetki, a u suštini želi da uzme svu imovinu njene porodice. Hladan, proračunat, bez emocija, menja žene, prefrigan, opasan, patološki kockar, koji sa Sofijom kuje pakleni plan protiv svoje porodice. Upetljan u trgovinu drogom i mafijaške poslove.

Nada Galić (Milica Tomašević) – Milina i Debeljkova sestra. Izrazito lepa i obrazovana, studira istoriju umetnosti. Blaga, ali ponekad i plahovita, beznadežno zaljubljena u Luku, dečka svoje sestre, zbog čega ima noćne more i osećaj krivice. Graciozna, krhka, pomalo naivna, lepršava, neodoljiva, nežna.

Bojan Debeljko Galić (Vuk Saletović) – Milin i Nedin brat, vozač kamiona u Kan-Holdingu. Buckast i simpatičan, izrazito mio i drag. On je šarmantan, poetska duša, ali i naivan i neoprezan. Pun energije, vedar, uvek nasmejan, zaštitnički nastrojen prema sestrama. Piše divne ljubavne pesme, zaljubljen je u Jelenu.

Pogledajte video introdukcije likova:

View this post on Instagram

LIKOVI IZ SERIJE #IGRASUDBINE Aleksa Kanački/Ožegović (Luka Raco) – Ima 27 godina. Prvo je bogat, a onda siromašan. Zgodan mladić, s dobrim obrazovanjem. Često okrutan i bezosećan. I njega promene koje mu se dešavaju menjaju nabolje. Luka Ožegović/Kanački (Stevan Piale) – Luka ima 27 godina. Najpre je siromašan, a posle bogat. On je lep, muževan ali pomalo sirov. Obrazovanje mu nije jača strana, plahovit je ali s veremenom se menja i postaje suptilniji i emotivniji. Adriana Ada Kanački (MIlica MIlša) – Bogata udovica. Lepa i prefinjena dama, besprekorno doterana, obrazovana, pronicljiva, mudra, emotivna, a po potrebi i opasna. Nije snob, ima izraženu socijalnu empatiju. Ivan Ožegović (Vladan Savić) – Siromašan udovac. U početku Lukin otac, dok se ne otkrije da je zapravo Aleksin otac; Luzer u životu, ali zgodan i šarmantan. Simpatični muljator, koji dobro skriva emocije. Vukašin Suvobrk (Slobodan Ćustić) – Adin čovek od poverenja, bivši visokopozicionirani radnik BIA, jedna vrsta crne kutije koja prikuplja, selektuje i obrađuje informacije – sve zna, sve može. Deluje misteriozno, opasno, nikad se ne zna šta misli, Adi je veran kao pas, jer je potajno zaljubljen u nju. Mila Galić (Olja Lević) – Sekretarica u firmi, Nadina i Debeljkova sestra, Lukina devojka, a potom Aleksina devojka i žena. Izuzetno lepa, blaga, mila, obrazovana, osećajna, iskrena u ljubavi. Odgovorna, visokih moralnih načela, ali nije rigidna. Nešto poput savršene devojke. Ima lep smisao za humor. Rano je izgubila roditelje i to je uticalo da prerano odraste. Bila je poput majke sestri i bratu. Ime joj opisuje i fizički izgled i karakter. Sofija Šubarević/ Kanački (Matea Milosavljević) – Manekenka, top model, verenica oba brata, kasnije Lukina supruga; Izuzetno zgodna i atraktivna, ali hladna, proračunata, ohola, na sve spremna, "gazi preko leševa". Njena jeziva porodična priča sve objašnjava.

A post shared by TVINEMANIA (@tvinemania) on

Foto: Prva Tv/Aleksandar Krstović

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Još 3 epizode do kraja 5. sezone serije Sindjelići

serija južni vetar

Serija “Južni vetar” od 19. januara, a nove epizode od 16. februara (Tizer)