Slatke muke 2
Slatke muke 2
in , ,

U pripremi 2. sezona serije Slatke muke

Slatke muke 2

Prva sezona od 33 epizode serije Slatke muke emitovana je tokom zime na kanalu Superstar TV, a trenutno se emituje na televiziji Prva. U pripremi je i druga sezona popularne humorističke serije.

Od producenata serija “Andrija i Anđelka” i “Mamini sinovi” stigla je urnebesna komedija “Slatke muke” u kojoj gledamo Andriju Miloševića u ulozi komičara Andrije Miloševića, suočenog sa problemima sa kojima se susreće svaki čovek na svetu.

Serija Slatke muke je adaptacija kanadske serije Les Beaux Malaises koja je emitovana od 2014. do 2017. u 3 sezone od 34 epizoda. Kreator kanadske serije je krajem prethodne godine najavio snimanje nastavka serije i da trenutno priprema scenario.

Da je u pripremi nastavak potvrdio je i glumac Andrija Milošević za emisiju Exkluziv na televiziji Prva:

Serija ima samo 33 epizode, i 33 epizode su napisane. Koliko sam ja čuo piše se sad još jedna sezona od 10 ili 11 epizoda, ali s obzirom da to prvo treba da se snimi tamo u Kanadi, pa onda verovatno mi, ne znam, pretpostavljam da nećemo sad još neko vreme snimati.

Do tada pratite prvu sezonu na televizji Prva svakog radnog dana u 19:30.

Uloge: Andrija Milošević, Aleksandra Tomić, Manja Aleksić; Aleksandar Osvald; Mirjana Karanović; Aleksandar Srećković Kubura; Damjan Kecojević; Branko Cvejić i drugi.

Režija: Marko Manojlović.

Produkcija: Blekbuk, Fresh, Telekom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Narcos

Premijera serije “Narcos” na RTS-u

Tate - Epizoda 42

Gorica je razočarana u 42. epizodi serije Tate