TRI MUSKARCA I TETKA
Petar Benčina, Seka Sablić, Marko Janketić, Foto: - / Vesna Lalic / Dragana Udovičić
in ,

TRI MUŠKARCA I TETKA – Srpska verzija sitkoma Dva i po muškarca

Novi sitkom

Trenutno je u pripremi nova serija pod nazivom “Tri muškarca i tetka” čije snimanje počinje u junu, a emitovanje na jesen.

U novom sitkomu gledaćemo u glavnim ulogama Marka Janketića, Petra Benčinu i Seku Sablić. Serija je zasnovana na motivima popularnog sitkoma “Dva i po muškarca“, a kreatori su Nikola Burovac i Danijel Đurić, dok će za scenario biti zadužen Kosta Peševski, a režiju Pavle Vučković, saznaje portal nova.rs.

Marka Janketića ćemo gledati u ulozi Ljube, koji će podsećati na lik Čarlija Šina u seriji “Dva i po muškarca“, biće otrov za žene, privodiće devojke… Sa druge strane, tu je i njegov brat koga igra Petar Benčina, IT-jevac koji ima sina, ali nema socijalnu inteligenciju. Njih trojica će živeti kod svoje tetke koju igra Seka Sablić, navodi Nikola Burovac za Novu.

Snimanje će se odvijati u jednoj vili na Dedinju od sredine juna. Emitovanje nas očekuje ove jeseni na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Tetka u seriji je stari komunista, bila je u SPS-u devetesetih, glavna u “Dafimentu”, tako da odatle objašnjenje kako to da jedna penzionerka živi u vili na više od 300 kvadrata. Ljuba živi sa njom jer misli da mu je tako bolje, tu uvek ima skuvan ručak, novac nije problem, njegov brat je napravio softver koji donosi veliki novac, ali ga on predstavlja kao svoj… U trećoj ili četvtoj epizodi pojavljuje i tetkin bivši ljubavnik, koji odlučuje da se vrati iz Nemačke, a njega igra Petar Božović.

otkriva Burovac za NOVA.RS

Seka je navela da serija “Tri muškarca i tetka” ima potencijala i za više sezona. Reditelj Vučković navodi da je zadovoljan idejom, scenarijom i energijom koja vlada.

Dopala mi se ideja, volim da se tim svojim poslom, pruža mogućnost za igru, a ovo pogotovo zato što je komedija. Sve je zamišljeno kao sitkom, scenario se prilagođava glumcima, sve je još u ranoj fazi, ali je energija odlična.

Pavle Vučković

Uskoro ćemo saznati i ko će igrati sina lika Petra Benčine. Pratite nas.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Igra sudbine - Epizoda 83

Igra sudbine 83. epizoda – Luka ne veruje Aleksi

Tate - Epizoda 78

Tate 78. epizoda – Kec iz rukava?