Tajna vinove loze
Tajna vinove loze
in ,

TAJNA VINOVE LOZE: Sloboda i Vojin u novoj seriji

Trenutno je u pripremi nova dramska serija “Tajna vinove loze” u produkciji Telekom Srbije i imaće ukupno 36 epizoda.

Prve pripreme za seriju “Tajna vinove loze” počele su prošle godine što možemo i videti na slikama iznad i ispod. Ova priča će nam prikazati na koji način će sudbine dveju vinogradskih porodica biti povezane, njihovu borbu, tajne i laži…

Serija će imati ukupno 36 epizoda, a osnovu za priču je napisala Mirjana Bobić Mojsilović. Premijera nas očekuje na jesen na kanalu Superstar TV. Producent serije je “Telekom Srbija“, a izvršni poducent “Metropolitan Productions“.

U glavnim ulogama ćemo videti Slobodu Mićalović i Vojina Ćetkovića, a pored njih će igrati i Marko Vasiljević, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Milica Zarić, Miodrag Krivokapić, Anita Mančić, Nebojša Milovanović, Dara Džokić, Aleksandar Đurica i Jovo Maksić.

Porodica bogatog tajkuna Save iz Subotice krije mnoge tajne, ali i Vera, samohrana majka tri sina iz Negotinske Krajine, živi u strahu da se njene tajne ne otkriju.

Serija o neverovatnoj, dramaticnoj prici, preplice naizgled nepovezane sudbine, drame i borbe dve vinogradarske porodice, cije su intimne sage obavijene tajnama, lažima i precutkivanjima, suzama, poljupcima i udarcima.

Nema porodice bez tajne. A u vinu je istina!

Da li je?

Sinopsis serije Tajna vinove loze

Snimanje serije je prethodno prekinulo vanredno stanje, ali je ono sada nastavljeno.

Bili smo u dvanaestom danu snimanja kada je proglašeno vanredno stanje. Odmah smo obustavili rad i ne bih voleo da to moramo da uradimo opet.

Pošto se radnja dešava na severu i jugu, prilagodili smo tome i dve jednake ekipe koje paralelno rade. Jedni su smešteni na jugoistoku Srbije, u Rajačkim pimnicama, a drugi su u Subotici.

Glavni reditelj i umetnički direktor projekta je Marko Manojlović, koji režira “severni deo” priče, a za “južni” je zadužen Kosta Đorđević.

kaže za “TV novosti” direktor projekta Marko Mandić

Vojin Ćetković je glavni glumac u severnom, vojvođanskom delu ekipe, a Sloboda Mićalović je glavni lik na jugu.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Igra sudbine - Epizoda 85

Igra sudbine 85. epizoda – Ivanovo stanje je dosta teško

Preziveti Beograd 34 epizoda

Preživeti Beograd 34. epizoda – Vanredno stanje