ŠVINDLERI 2 SUPERSTAR TV
ŠVINDLERI 2 SUPERSTAR TV
in

ŠVINDLERI 2: Prostora za nastavak ima!

Serija Švindleri je nakon 12 epizoda prve sezone kod gledalaca ostavila veliku želju za nastavkom i drugom sezonom. Istu želju deli i ekipa serije.

Priča „Švindlera” dešava se tridesetih godina prošlog veka u izmišljenom gradu – Palanci. Seriju su radila dva reditelja – Miroslav Lekić i Nemanja Ćeranić.

Glumica Anđela Jovanović se nada da će biti snimljena i druga sezona serije koja bi nastavila priču iz prve sezone. 

Uživala sam da radim sa Brankom i Draganom a i cela atmosfera na snimanju je bila nekako magična. Kad radim neki projekat imam osećaj kao da sam zaljubljena, imam neku ljubav prema tome i neku energiju. A na ovom projektu su svi bili zaljubljeni, valjda nam je bilo stalo.

Anđela Jovanović, gostujući u Jutarnjem programu

Koproducent serije i glumac Dejan Lutkić navodi da je želja bila da se napravi serija koje će zabaviti ljude i dati temu za razmišljanje, drugačiju od ostalih koje se nude.

Nama je bila namera da ispričamo priču o ljudima koji, onako negde suštinski, imaju dobrog u sebi i postoji opacija da se oni promene i da taj šivndlerski zanat ne bude jedino čime će se u životu baviti.

Švindleri se bave onim fenomenom iz naših života koji je sveprisutan – prevarom, pretvaranjem, laži i u tom smislu oni su neiscrpna tema za komediografsko, televizijsko pa i stripovsko istraživanje.

glumac Dejan Lutkić, jedan od koproducenata serije

Prostora za nastavak ima!

Iskreno se nadam da će gledaoci biti ispunjeni i sa zadovoljstvom čekati drugu sezonu. Radimo na scenariju za drugu sezonu, koja bi trebalo da bude nadogradnja na prvu. U fokusu priče će i dalje biti švindleri i švindleraj.

Dejan Lutkić

Autori su ostavili prostora za nastavak. Kraj će biti iznenađenje za publiku, a da li će Cvetana biti u nastavku, ne znam.

Gorica Popović

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Igra sudbine - Epizoda 100

Igra sudbine 100. epizoda – Tajno venčanje!

igra sudbine epizoda 101

Igra sudbine 101. epizoda – Saobraćajna nesreća!