Srpske serije u regionu
Srpske serije u regionu
in ,

Srpske serije dostupne i u Hrvatskoj

Popularne srpske serije „Državni službenik“, „Dug moru“ i „Nek’ ide život“ od sada će biti dostupne i publici u Hrvatskoj, zahvaljujući saradnji kompanija Telekoma Srbija i RTL. Ove tri serije, koje su kvalitetnim sadržajem i visokim nivoom produkcije za kratko vreme osvojile region, moći će da prate i gledaoci u Hrvatskoj, za sada putem SVOD platforme (video na zahtev), a od jeseni i na kablovskom kanalu RTL Adria.

Telekom Srbija, u čijoj produkciji su nastale pomenute serije, postao je sinonim za projekte koji pomeraju granice televizijskih programa. Osim Srbije, ove tri serije su u rekordnom roku stekle popularnost i u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, zbog čega je Telekom Srbija dodatno učvrstio lidersku poziciju u produkciji kvalitetnog serijskog programa.

Državni službenik
Državni službenik

Akciona hit serija „Državni službenik“ Predraga Gage Antonijevića, sa sjajnom glumačkom ekipom, uzdrmala je gledaoce uvidom u svet tajnih službi koji je do sada vešto skrivan od očiju javnosti, dok je serija „Dug moru“ pridobila publiku jedinstvenom tematikom i inovativnim pristupom. Ova dramska saga obiluje elementima trilera i mistike, u čijoj je srži dirljiva priča o ljudskoj sudbini. Serija „Nek’ ide život“, urnebesna komedija struktuirana kao sitkom, obiluje odličnim dosetkama, preokretima u radnji i svim onim što čini jednu dobru i kvalitetnu komediju, zbog čega je vrlo brzo stekla fanove širom regiona.

Dug moru
Dug moru

Sve tri serije bile su dostupne gledaocima u premijernim terminima na SuperStar TV-u, jednom od najgledanijih kanala u Srbiji, koji je dostupan putem mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT tv, kao i korisnicima u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

Nek ide život
Nek ide život

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Senke nad Balkanom 2

Besplatno pogledajte 2. sezonu serije Senke nad Balkanom

Igra sudbine nove epizode 230

Snima se Igra sudbine, 230 epizoda umesto 170, emitovanje i tokom leta