Vreme zla od 5. avgusta Nova S
Vreme zla od 5. avgusta Nova S
in ,

Snimanje serije VREME ZLA od 5. avgusta

Snimanje serije Vreme zla trebalo bi da počne 5. avgusta u Beogradu. U planu je snimanje 15 epizoda koje će biti premijerno emitovane na televiziji Nova S. Kreator i izvršni producent serije je Goran Šušljik, a produkcija je United Media.

Počinjemo snimanje 5. avgusta na ulicama starog Voždovca i lokacijama koje će “igrati” stari Beograd, a u drugoj nedelji idemo na lokacije na Tari, Mokroj gori, u okolini Valjeva, Pirota i Jagodine

Goran Šušljik za Novu

Radnja serije biće bazirana na romanu “VernikDobrice Ćosića, dok će kroz reminiscencije biti prikazani događaji iz romana “Otpadnik” i “Grešnik“. Ova serija neće biti nastavak serije Koreni, ali će sadržati reference na nju.

U Vremenu zla prelazimo iz 19. veka u jedno, moglo bi se reći, mnogo kompleksnije vreme, mada su vremena uvek kompleksna, vidite šta nam se dešava danas. Dakle, radnja Vremena zla odigrava se između dva svetska rata i na samom početku Drugog svetskog rata.

Goran Šušljik

Žarko Laušević, koji je su seriji Koreni tumačio ulogu Aćima Katića, će se ponovo naći u ulozi Katića, ovog puta Vukašina, Aćimovog mlađeg sina. Osim što je kreator i izvršni producent, Goran Šušljik je i u glumačkoj podeli u ulozi Petra Bajevića.

Pored pomenutih, u seriji ćemo gledati još i: Nadu Šargin, Radovana Vujovića, Nebojšu Dugalića, Natašu Ninković, Pavla Mensura, Isidoru Smijonović, Sergeja Trifunovića, Borisa Isakovića i mnoge druge. Scenario za seriju potpisuje Sanja Savić Milosavljević, a reditelj je Ivan Živković.

Pratite nas i na društvenim mrežama – FacebookTwitterInstagramYoutube.

Izvor: Nova

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

UBICE MOG OCA 5 DRŽAVNI SLUŽBENIK 3 VUK KOSTIĆ

Vuk Kostić najavio snimanje serije “Ubice mog oca” 5 i “Državni sluzbenik” 3

Igra sudbine - Epizoda 77

Igra sudbine 118. epizoda – Policija dolazi po Matiju!