in

Slobodan Šuljagić o novoj porodičnoj seriji “Neki bolji ljudi”

neki bolji ljudi

Slobodan Šuljagić trenutno radi na novoj humorističkoj seriji “Neki bolji ljudi” koja se snima u produkciji Pink International Company i “Telekoma Srbija”.

Serija se uveliko snima, imaće 66 epizoda a premijera nas očekuje u maju na kanalu Superstar TV, a nakon toga u oktobru na Pinku.

Serijom “Neki bolji ljudi” vraćamo se, u određenom periodu zapostavljenom, žanru domaće porodične serije. Moći će da je gleda cela porodica, ali želeli bismo da naša serija ima originalnost.

Trudićemo se, pre svega, da se razlikuje po glumačkoj igri. U rediteljskom postupku akcenat je na radu sa glumcima, njihovim potencijalima, pripremi za kadar…

Slobodan Šuljagić

Scenario potpisuju Katarina Mitrović, Ivan Velisavljević i Vladimir Đurđević, a za režiju su zaduženi Milan Konjević, Nenad Ognjenović i Nikola Končarević.

Od početka se radi sa dve ekipe. Jedan deo dana provedem sa jednom, drugi deo sa drugom, a onda dođem u montažu. Veoma je dinamičan proces. Prošli smo otprilike polovinu od 1.920 scena, koliko ima u ovih 66 epizoda.

otkriva Šuljagić za Novosti

Neki bolji ljudi porodična je serija čije glavne junake predstavljaju članovi porodice Urošević i Graovac. Dramsku radnju pokreću događaji koji protagoniste dovode u situacije kroz koje će se ispoljiti njihovi lični interesi i ambicije, prožeti jakim međusobnim emocijama.

Tri generacije pod jednim krovom, u komšijskim stanovima Graovac i Urošević, predstavljaju idealan teren za sukobe generacija i sistema vrednosti ali i fini humor. Đuro i njegova žena Jovanka pripadaju posleratnoj, bejbi bum generaciji koja se školovala, radila i vaspitala decu u socijalističkom duhu.

Dragan i Marija su predstavnici generacije X koja je najbolje godine svog života potrošila tokom devedesetih godina 20 veka prošlog veka. I dok je Marija uspela da se visoko pozicionira u poslovnoj hijerarhiji, Dragan je prihvatio ulogu domaćice u kući.

Nikola, Sara i Filip su deca novog milenijuma, generacija kojoj je život na mreži podjednako važan kao i realnost. Ipak, kad ih sustignu iskonski porivi, kao što je ljubav, biće prinuđeni da se okrenu sebi i suoče sa osećanjima. Tada polako počinju shvatati da se u virtuelnom svetu ne možeš sakriti od stvarnosti.

Porodica Graovac – Urošević je opd konstantnim pritiskom s kojim se mosi kako zna i ume, a prilično često niti zna, niti ume. Decu pritiskaju izazovi i iskušenja odrastanja, očekivanja roditelja i sami roditelji; roditelje pritiskaju bračni problemi i deca, a babu i dedu – porodični i egzistencijalni problemi. Kako će se naši junaci sa njima nositi i da li će posle svega postati neki bolji ljudi, ostaje da se vidi.

Pored glavne postave, u seriji “Neki bolji ljudi” učestvuje više od sto glumaca, između ostalih Žarko Stepanov, Sonja Knežević, Milan Milosavljević, Dejan Tončić, Tijana Marković, Ivana Vukčević, Branislav Jerković, Miroljub Turajlija, Nemanja Bajić, Nevena Nerandžić, Đorđe Mitrović, Aljoša Đidić, Jovana Vavić…

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Miodrag Radonjić

Miodrag Radonjić najavljuje nove epizode serije Južni vetar

marko janjic

Glumac Marko Janjić napustio seriju Urgentni centar