in

Serija “Slatke muke” od 17. januara na Prvoj

Slatke muke

Slatke muke Prva

Od producenata serija “Andrija i Anđelka” i “Mamini sinovi” stiže nova urnebesna komedija – Slatke muke.

Od ponedeljka, 17. februara, radnim danima od 19.30 na Prvoj gledajte vašeg omiljenog glumca Andriju Miloševića u ulozi komičara Andrije Miloševića, suočenog sa problemima sa kojima se susreće svaki čovek na svetu.

Fiktivni Andija Milošević je TV zvezda, poznati komičar, privatno manipulativan i nestrpljiv, infantilan i često arogantan, ali sa skrivenim, mekim srcem u grudima.

Andrija je i običan, porodičan čovek, koji se bori sa svakodnevnim problemima i izazovima. Baš kao i svi mi – od zahtevne majke, preko nesnađenih prijatelja i dece koju brinu školske brige, pa sve do nasilnih sugrađana i grešaka u sistemu.

Uslovljen svojim tvrdoglavim karakterom, Andrija upada u čudne, komične situacije. I, uvek pokušava da istera neku svoju pravdu, da stvari dokaže, da ih ispravi.

Ana je Andrijina supruga i životna saputnica još od studentskih dana. Majka je njihovo dvoje dece trapavog i simpatičnog Velje i oštre i uporne Saše. Ana je inteligentna i strpljiva i jedina je osoba koja je imuna na Andrijin humor i provokacije.

Seksom opterećeni Viktor (Aleksandar Srećković Kubura) i nesigurni Dule (Damjan Kecojević) su Andrijini najbolji drugari sa kojima je u kontaktu još od detinjstva.

Tu je i naravno i mama Duda (Mirjana Karanović), sposobna da ga ne sluša kad mu je teško i da mu priča nebitne i nepozvane stvari.

Svi oni uz još puno sporednih neobičnih likova čine Andrijin svet i bacaju ga na „slatke muke”.

Uloge: Andrija Milošević, Aleksandra Tomić, Manja Aleksić, Aleksandar Osvald; Mirjana Karanović; Aleksandar Srećković Kubura; Damjan Kecojević; Branko Cvejić i drugi.

Režija: Marko Manojlović.

Produkcija: Blekbuk, Fresh, Telekom

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Južni vetar

Održana promocija novih epizoda serije “Južni vetar”, ko su novi likovi?

Igra sudbine

Situacija Luke i Mile se pogoršava u 20. epizodi serije Igra sudbine