Nek ide život
Nek ide život
in

LOVELOVE

Serija “Nek ide život” se ove nedelje završava na Superstaru, od proleća na Pinku

Nek ide život

Serija koja je oduševila gledaoce Superstar televizije, Nek ide život, ulazi u završnicu prve sezone. Večeras u 21h gledamo 42. epizodu, a ukupno ima 44.

Prva sezona serije “Nek ide život”, od 44 epizode, snamana je prethodnog leta, a gledaoci su tokom jeseni premijerno mogli da je gledaju na kanalu SuperStar TV, dok će se na TV Pink emitovati na proleće 2020. godine.

“Nek ide život”, scenariste Vladimira Đorđevića i reditelja Slobodana Šuljagića, poznatog po režiji najpopularnijih srpskih serija i filmova, već dva meseca se emituje na kanalu Superstar TV, a od proleća sledeće godine i na TV Pink.

“Nek ide život” je sočna komedija strukture klasičnog sitkoma, u kojoj humor dominantno proizilazi iz zakukuljenih situacija, iznenadnih preokreta i vratolomija u kojima će se zapetljati glavni junaci.

Serija će svakako slediti i tradiciju najboljih domaćih serija koje obiluju humorom, koji proističe iz naravi i karaktera protagonista.

U centru pažnje sitkoma “Nek ide život” su članovi porodice Savković – majka Grozda, ponosna vlasnica cvećare koju igra Ljiljana Stjepanović, njeni sinovi Ljubiša i Siniša, koje igraju Miodrag Fišeković i Milan Kovačević, ćerka Silvana koju je otelotvorila Paulina Manov i snaja Katarina, koju igra Anđelka Prpić.

Pored glavne postavke, kroz 44 epizode prodefilovaće preko stotinu raznih glumaca koji će oživeti galeriju raznovrsnih likova koji obožavaju, ismevaju, zlostavljaju, izbegavaju, ogovaraju i proganjaju čudesnu porodicu Savković

Slobodan Šuljagić, poznat je po mnogim serijama, među kojima se ističe “Ljubav, navika, panika”, koja je na prestižnoj dodeli nagrada “Zlatna ruža” u Švajcarskoj bila u selekciji 12 najboljih svetskih sitkoma. Majstor ovakve forme igranog programa ponovo će kroz ovu sitkom “Nek ide život” pokazati svoje umeće.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Crveni mesec - Epizoda 42

Najava za 42. epizodu serije Crveni mesec

Sindjelići

U 48. epizodi 5. sezone serije Sindjelići gledaćete