Senke nad Balkanom 2
Senke nad Balkanom 2
in , ,

Senke nad Balkanom 2 od 13. marta na televiziji PRVA

Senke nad Balkanom 2

Od 13. marta, svakog petka u 22h na televiziji Prva možete da pogledate 10 epizoda druge sezone serije Senke nad Balkanom.

Druga sezona je originalno emitovana na kanalu Nova S od 11. novembra do 13. januara ove godine. Takođe, omogućeno je i gledanje kompletne sezone putem platforme EON.

Senke nad Balkanom 2

Beograd 31. decembar 1933. godine. Jezivo ubistvo pokreće niz uzbudljivih i misterioznih događaja u kojima će se sukobiti lokalni moćnici, državna elita, tajna udruženja i strane obaveštajne službe. Od blata Jatagan male pa do sjaja Belog dvora zapliće se zavera koja će dovesti u pitanje budućnost čitave zemlje i njenog vladara. Vreme je da istraga počne.

Druga sezona serije će se baviti pripremom i izvršenjem atentata na Aleksandra Karađorđevića u Marseju 1934. godine, izgradnjom spomenika Neznanom junaku na mestu srušene tvrđave Žrnov koju je podigao tokom 15. veka Stefan Lazarević i tajnama sa suđenja pripadnicima zavere protiv kralja Aleksandra tokom Solunskog procesa 1917. godine. Ovi istorijski fakti ubačeni u fiktivni iskreirani svet mašte, iskobinovani sa fiktivnim događajima i likovima, činiće okosnicu 2. sezone serije Senke nad Balkanom.

Report

What do you think?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Written by TVINEMANIA

Najnovije vesti, najave, sinopsisi i ostale informacije iz sveta domaćih i stranih serija i filmova. Pratite nas i na društvenim mrežama. Dobrodošli! #tvinemania

Na Amazonu i 1. sezona serije Ubice mog oca

Kako da pogledate sve epizode serije Južni vetar besplatno?